Fönsterputs Villa/Radhus

Fönsterputs av villor / radhus och andra byggnader från 700 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Fönsterputs Företag

Höga Höjder utför fönsterputs i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och återkommande fönsterputs av skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Fönsterputs Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 345 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Professionell fönsterputsning i Stockholm

Letar du efter effektiva fönsterputsare i Stockholm? Oavsett hur högt upp dina fönster är placerade så har vi kunskap och rätt utrustning för att putsa dina fönster. Med god erfarenhet av speciella förutsättningar skräddarsyr vi vår tjänst efter dina behov och önskemål. Vi tar även hand om stora glasfasader, fönster på stängda innergårdar och takfönster innanför tullarna som kräver specialkompetens.

Fönsterputs StockholmOavsett förutsättning putsar vi fönster i Stockholm till fast pris och ger dig rena fräscha fönster, fria från smuts och salt. Extra prisvärt är att boka löpande fönsterputsabonnemang. Kontakta oss för att boka fönsterputs i Stockholm eller för kostnadsfri offert.

Höga Höjder erbjuder:

 • Professionell fönsterputsning i Stockholm
 • Fönsterputs på otillgängliga platser med hjälp av rope access
 • Fönsterputs med ansvarsförsäkring
 • Kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund

Fönsterputs till företag och privatpersoner i Stockholm

Sedan starten för 15 år sedan är vi specialiserade på avancerade arbeten, inte minst inom höghöjdsarbete. Vi bokas ofta för fönsterputs i Stockholm som kräver specialistkunskaper, som takfönster och stora fasadglas. All personal verksam på tak och höga höjder är EU-certifierade för arbeten på hög höjd.

Våra nöjda kunder finns både bland privatpersoner och företag, där vi erbjuder en effektiv lösning på alla typer av fönsterputsning i Stockholm. Vi uppskattas av kunder som ställer höga krav på kvalitet.

Vår skicklighet som fönsterputsare har gett oss förtroende hos stora kunder, bland Sveriges största förlag, restauranger och exklusiva hotell. Vi utför fönsterputs i kontorslokaler – och löpande fönsterputs av skyltfönster.
Vi putsar fönster i Stockholm för städbolag som efterfrågar kompetens för svårare uppdrag och även byggbolag anlitar Höga Höjder. Vi är stolta över en stor privat kundkrets, där vi bara under det senaste året har putsat fönster i över 2500 privata hem.

Från enstaka fönsterputs till löpande abonnemang

Som kund hos Höga Höjder kan du vara spontan och boka in fönsterputs i Stockholm till fast pris på kort varsel.
Många av våra kunder har insett fördelarna med ett prisvärt abonnemang, där vi tar hand om din fönsterputsning löpande. Abonnemanget innebär att vi utför utvändig fönsterputs av villor/radhus 4-5 gånger per år. Priset är från 138 kr per tillfälle och efter RUT-avdrag. Du får även 20 % rabatt på vanlig fönsterputs, då vi även rengör invändigt. Längre ner finner du prisexempel på våra arbeten.

Vill du veta mer om löpande fönsterputs?

Här har vi samlat information om vårt fönsterputsbonnemang i Stockholm.

Ditt förstahandsval av fönsterputs i Stockholm

Att hitta ett pålitligt företag som levererar fönsterputs av hög kvalitet i Stockholm kan vara en utmaning. Höga Höjder har erbjudit fönsterputsning i Stockholm i närmare 15 år – och har nischat oss som kvalitetsföretag med expertis inom fönsterputs på hög höjd.

Vi är idag en väletablerad aktör inom fönsterputs i Stockholm med skickliga medarbetare och väletablerade samarbeten med partners och uppdragsgivare. Vi har sedan starten hjälpt över 10 000 kunder med fönsterputsning och utför sedan starten 2008 fönsterputsning i hela Stockholmsregionen. Vi anlitas vi även för de mer utmanande uppdragen, då vi är experter på de lite speciella förutsättningar som råder innanför tullarna. Inte minst stängda innergårdar med stora glasfasader och takfönster som kräver vår specialkompetens.

Som ett litet personligt företag tar vi oss gärna an fönsterputs i Stockholms trånga och otillgängliga platser. Utrymmen där det inte är lämpligt eller ens möjligt att använda sig av konventionella arbetsmetoder såsom liftar eller byggställningar.

Vi välkomnar nya kunder till vår kundstock som idag finns i Stockholm City, Bromma, Danderyd, Värmdö, Hägersten, Hässelby, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nynäshamn, Sollentuna, Solna, Spånga, Sundbyberg, Täby, Upplands Väsby, Uppsala, Åkersberga och Västerhaninge med mera.

Förmånlig fönsterputs i Stockholm med RUT-avdrag

Fönsterputsning är en extra förmånlig tjänst om du som privatperson använder ditt RUT-avdrag. Vi på Höga Höjder tar givetvis hand om allt pappersarbete och du får avdraget direkt på fakturan. Det enda du behöver göra är att meddela oss om du vill använda dig av RUT.

 • RUT-avdrag är kopplat till arbetskostnad och rabatterar priset med 50 procent.
 • Den totala summan att utnyttja per år och person är 25 000 kr.
 • Över 65 år? Då är den totala summan per år och person 50 000 kr.

Prisexempel på fönsterputs i Stockholm

När du efterfrågar offert ger vi dig ett fast pris, baserat på bland annat antal fönster, deras storlek och placering och eventuella behov av specialutrustning. Nedan några prisexempel för att ge dig en uppfattning om prislappen på våra tjänster. Här kan du även se vår prislista för fönsterputsning.

Fönsterputs Stockholm – Privatpersoner

Engångsbeställningar av fönsterputs:

 • Torsten på Djurgården: Bor i en stor villa i tre plan. Huset har 45 st fönster som putsas på 4 sidor. Han önskar även karmtvätt och fönsterna kräver att en servicebil finns på plats. Hans pris blir då 3275kr efter RUT-avdraget.
 • Anna på Gärdet: Bor i en lägenhet om 4 rok med sin familj. Hon har 11 st fönster som putsas på 4 sidor. Hennes pris skulle bli 645kr efter RUT-avdraget.

Återkommande Fönsterputs med abonnemang:

 • Tomas på Norrmalm boende i en lägenhet i markplan: Tomas har 18 stycken fönster på sin lägenhet, han vill även att vi torkar av hans fönsterbleck och putsar hans källarfönster. Tomas betalar 216 kr per tillfälle efter RUT-avdraget.
 • Peter i Spånga boende i tvåvåningshus: Peter har ett tvåvåningshus med fasta spröjs, han har 23 fönster på nedervåningen och 4 stycken på övervåningen. Han vill även att vi rengör fönsterbågarna och karmarna. Peter betalar 365 kr per tillfälle efter RUT-avdraget.

Fönsterputs Stockholm – Företag

Höga Höjder utför skräddarsydd fönsterputs till företag med vitt skilda verksamheter. Från kontor till hotell, restaurang, butiker/skyltfönster samt löpande fönsterputs för större kommersiella fastigheter.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information samt offert.

Så räknar vi fönster vid fönsterputsning

Det finns många sätt att räkna fönster, fönsterpartier, rutor och spröjs. Här redovisar vi hur vi räknar när vi lämnar offert på fönsterputs i Stockholm.

I exemplet ovan räknar vi 2 spröjsade fönster.
I exemplet ovan räknar vi 3 fönster.
I exemplet ovan räknar vi 4 fönster.

Förtydligande:

 • Varje del av ett ”Fönsterparti” som går att öppna separat räknar vi som ett separat fönster.
 • För fasta fasadglas som åtskiljs av lister räknas varje enskild ”Ruta” som ett fönster.

Snabb offert på fönsterputs

Det är enkelt att anlita oss även om det gäller fönster på hög höjd eller fönster med komplex placering. Vi tar med oss den utrustning som krävs för arbetet. Hög arbetshöjd är definitivt inga problem för Höga Höjder.

Vi hjälper privathem, restauranger, kontor, butiker, villor, radhus, lägenheter och fastighetsägare med professionell fönsterputs. Kontakta oss idag för kostnadsfri offert på fönsterputsning: fyll i vår offertförfrågan eller ring oss direkt på 08- 410 470 14. Vi ser fram emot att ta  hand om din utsikt!

Vanliga frågor om fönsterputs i Stockholm

 • Vad kostar det att få hjälp med att putsa fönstren hemma?
  Vi jobbar alltid med fasta priser och ger dig en individuell offert. Antingen kan du använda kalkylatornpå vår hemsida alternativt ringa oss på 08-410 470 14 för snabb och smidig offert.
 • Måste jag förbereda något innan fönsterputsning?
  Innan vi kommer behöver du flytta undan eventuella möbler samt saker som står i/framför dinafönster. Gardiner brukar räcka att dra åt sidan.

För svar på fler vanliga frågor, se vår FAQ här.

Övriga tjänster som ofta utförs tillsammans med fönsterputsning

Många av våra kunder väljer att nyttja fler av våra tjänster när fönsterputsning bokas in. På hösten handlar det ofta om en översyn av tak och rensning av hängrännor inför vintern. Vid taköversyn kontrollerar vi om ni har trasiga takpannor som behöver bytas och att  hängrännorna är fria från löv och skräp som kan hindra avrinningen från taket.

Många väljer även att anlita oss för taktvätt och rengöring av solceller som sitter på taken. Vid taktvätt tar vi bort mossa och annan påväxt från taket som kan skada takpannorna genom frostsprängningar. Vi applicerar även ett medel som hindrar framtida påväxt under några år. Att utföra taktvätt förlänger takets livslängd och hindrar framtida läckage.
Rengöring av solceller görs med ett speciellt skonsamt system som inte repar eller skadar solcellerna. Genom att rengöra sina solceller försäkrar du dig om att effekten inte blir lägre på grund av påväxt eller annat som kan lägga sig på solcellerna. I samband med fönsterputs kan vi även rengöra takbjälkar eller andra svåråtkomliga ställen som samlar damm. Vi utför även rengöring av kristallkronor om så önskas.
Vill ni beställa någon av ovanstående tjänster separat går det givetvis utmärkt att göra.

  Kontaktformulär

  Tack för offertförfrågan, vi återkommer inom kort.

  *

  Våra fönsterputsare

  Christian - fönsterputsare på Höga höjder

  Christian

  Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

  Dan - fönsterputsare på Höga höjder

  Dan

  Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

  Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

  Glenn

  Glenn har arbetat hos oss som fönsterputsare sedan 2013

  Victor - fönsterputsare på Höga höjder

  Victor

  Victor har arbetat hos oss som fönsterputsare sedan 2017.

  Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

  Sebastian

  Sebastian har arbetat hos oss som fönsterputsare sedan 2017.

  Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

  Pasi

  Pasi har arbetat hos oss som fönsterputsare sedan 2019.

  Våra partners

  Personal med ID-brickor

  Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

  Certifierad Personal

  Försäkrade upp till 10 MSEK