Höga Höjder

Höga Höjder grundades 2008 av Dan Skytt och Christian Thorén. Målet var att kunna erbjuda ett säkert och effektivt sätt att arbeta på höga höjder. Vi har vår grund inom Bygg och renhållningsindustrin. Idag, 9 år senare, kan vi erbjuda ett av Sveriges effektivaste arbetssätt vid arbeten på höga höjder.

Vi ställer höga krav på både anställda och utrustning. All personal verksam på höga höjder är därför EU certifierade och har genomgått utbildningar hos Sveriges ledande utbildare inom höghöjdsarbete.

Vi använder enbart utrustning från de ledande tillverkarna och har samma leverantörer som bl.a. Nationella Insatsstyrkan, Räddningstjänsten och Alpina fjällräddningen.

Vårt mål är att en olycka aldrig får inträffa pga. bristfällig utbildning eller utrustning.

Fördelar för
samhälle, kunder och hus

Fördelarna med att använda sig av den såkallade Rope Access metoden är många, inte bara för dig som kund utan även för samhället i stort.

  • Boende och trafik påverkas i mindre utsträckning eftersom inga byggställningar står i vägen.
  • Näringsidkare i anslutning till arbetsområdet kan i många fall fortsätta sin verksamhet utan några som helst störningar, restauranger kan tex ha uteserveringen öppen som vanligt.
  • Arbetet utförs snabbare och därmed även mer kostnadseffektivt eftersom vi tillbringar mindre tid med förberedande arbeten, såsom att bygga en ställning.
  • Arbetssättet är ytterst flexibelt eftersom vi kan förflytta oss från ett arbetsområde till ett annat på väldigt kort tid.
  • Vi får på ett enkelt sätt tillgång till områden som annars skulle kräva stora arbetsinsatser eller som inte är möjliga att nå, ett bra exempel på detta är innergårdar där man ej får in tex lift eller ställningar.

Experter inom vårt område

Allt eftersom städerna växer blir även hus och arkitektur högre, gatorna trängre och det blir allt svårare att underhålla/arbeta med utsidorna av hus och övrig infrastruktur. Ofta innebär detta att det ej är lämpligt eller ens möjligt att använda sig av konventionella arbetsmetoder såsom liftar eller byggställningar.

Detta har i sin tur lett fram till ett arbetssätt som innefattar användning av rep och selar. Arbetsmetoden kommer i grund och botten från grottforskningen där trånga utrymmen kräver specialist kunskaper. Övriga användningsområden är tex oljeplattformar eller andra off-shore anläggningar där möjligheten att använda liftar och ställningar ej finns.

Var finns vi?

 

Nedan finner ni en lista med de orter vi är verksamma. Vi arbetar i Stockholm samt Uppsala via vårt huvudkontor i Vallentuna
samt vårt lokalkontor i Knivsta. Vi började putsa fönster i Stockholm 2008 och expanderade till Uppsala 2014. Många av våra företagskunder är
verksamma i båda städerna och uppskattar därför att kunna ha en och samma leverantör på båda orterna. Via länkarna nedan kan ni
ta er till respektive orts hemsida för att läsa mer om dessa.

Botkyrka Bromma Danderyd Ekerö
Enskede Farsta Haninge Huddinge
Hägersten Järfälla Kungsholmen Kungsängen
Lidingö Nacka Norrtälje Sigtuna
Skarpnäck Sollentuna Solna Sundbyberg
Södermalm Tyresö Täby Upplands Väsby
Uppsala Vallentuna Vasastan Vaxholm
Vällingby Värmdö Östermalm Österåker

Kontakta oss

Jag heter Petra och arbetar med finans och ekonomi på Höga Höjder. Om du har frågor angående fakturor eller något annat om ekonomin på Höga Höjder vill jag svara på dina frågor.

Ni når mig på 08-410 470 14

Annan information

  • Juridiskt namn: HH Reptjänst AB
  • Org-nummer: 556846-4621
  • Växel: 08-410 470 14
  • Adress: Hackstalund 15, 186 96 Vallentuna
  • Bankgiro: 764-6375

Höga höjder är också medlemmar av
följande organisationer.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet