Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

FAQ - Vanliga frågor om fönsterputs

Ja, vi erbjuder abonnemang på utvändig fönsterputs för villor, radhus eller lägenheter (markplan). Hör av dig för offert med fast pris. Vi erbjuder även företagare löpande fönsterputsning av skyltfönster.
För våra kunders trygghet utför vi alltid en bakgrundskoll på all vår personal vid anställning. Många av våra kunder lämnar nycklar eller koder till fönsterputsaren på morgonen och går sedan till arbetet, för att återvända hem efter arbetsdagens slut till rena och fina fönster. Detta är något du kan vara helt trygg med hos Höga Höjder.
Vi har med oss allt material vi behöver, såsom utrustning och rengöringsmedel. Behövs det stege eller andra redskap för att nå högre upp tar vi även med det om ni informerat oss om höga fönster vid beställningen.
Om skador skulle uppstå hos er och som beror på vår personal så står vi självklart för kostnaden. Vi har ansvarsförsäkring hos IF upp till 10 MSEK.
Det kan du absolut göra. Fönsterputs i privatbostad är en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner och är kopplat till ditt personnummer. Du behöver inte göra mer än att meddela oss att du önskar RUT så gör vi ansökan för dig. Vi tar hand om allt pappersarbete och du får ditt RUT-avdrag direkt på fakturan.
Ja, all vår personal talar svenska för att ni som kund ska kunna kommunicera med våra fönsterputsare på ett enkelt sätt.

Ja, vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi putsar årligen över tusen privata hem och hjälper även stora som små företag med allt från fönsterputs av stora hotell till skyltfönster och mindre lokaler.

Arbete på just stege är ett av de mest riskfyllda momenten för våra anställda. Av den anledningen använder vi oss enbart av våra egna stegar. Det är även en försäkringsfråga.
Detta är vår specialitet! Vi löser de allra flesta utmaningar när det kommer till fönster. Vi har specialutbildad personal genom rope access (C2 Vertical Safety) vilket innebär att vi kan hänga i rep och putsa. Utöver det har vi också möjlighet att använda oss av skylift om det skulle behövas.
Innan vi kommer behöver du flytta undan eventuella möbler samt saker som står i/framför dina fönster. Gardiner brukar räcka att dra åt sidan.
Nej, det måste du inte, vi behöver bara ha tillgång till bostaden. Många av våra kunder möter upp fönsterputsaren på morgonen och lämnar en nyckel innan dom åker till arbetet. Det är dock bra att om vi kan kontakta dig ifall vi har några frågor.
Det är en smaksak men vi putsar fönster året runt. Om det är kallt med låg temperatur kan det bli svårare för oss att garantera ett perfekt resultat.
Vi utför fönsterputs i Stockholm i alla väder, undantaget vid lägre temperatur än -20 grader. Har du frågor eller undrar något gällande vädrets påverkan på den fönsterputs vi levererar hos dig? Välkommen att ringa eller mejla oss.
Nej, vi putsar fönster på vardagar mellan 08-17.
De senaste åren har vi upptäckt att mängden kalkavlagringar ökat markant vid fönsterputs. Ofta ser resultatet bra ut när vi lämnar objektet och kunden är nöjd. Efter några timmar eller dagar framträder kalket igen och fönstren ser åter smutsiga ut. Tyvärr försvinner inte kalk av en vanlig fönsterputs – utan det krävs speciella rengöringsmedel och verktyg för att få bort detta. Problemet är störst i Stockholms och Uppsalas innerstad och det är inte ovanligt att exempelvis bostadsrättsföreningar anlitar oss för borttagning av kalk på samtliga sina fönster. Kontakta oss gärna för en offert gällande borttagning av kalk. Vad som orsakar kalkavlagringar kan variera men vanliga orsaker är att vatten från en putsad fasad rinner ner på fönstren eller att betongdamm blåst upp på fönstren från en närliggande byggarbetsplats. Ring eller mejla oss för offert.
Vi använder oss av ADE Fönstersåpa som är Svanenmärkt.
Vi strävar alltid att ha 100% nöjda kunder. Skulle du inte bli nöjd försöker vi rätta till det. Vi kommer tillbaka och ser till att du blir nöjd.
Vi arbetar alltid med fasta priser och ger dig en individuell offert. Antingen kan du använda priskalkylatorn på vår hemsida eller ringa oss på 08-410 470 14 för snabb och smidig offert.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet