Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs på Vaxholm

Fönsterputs VaxholmNär det är dags för en fönsterputsning på Vaxholm kan du boka din tjänst hos oss på Höga Höjder. Öklimatet är särskilt tufft för byggnaderna och vi har kunskaperna för att sköta om dina fönster. Oavsett om du bor i en lägenhet eller villa vill du förstås att dina fönster ska vara rena och fina.

Det gäller säkerligen också om du driver en krog. Restaurangen ser mer omhändertagen ut då, vilket i förlängningen lockar fler kunder. Inte minst för att det alltid är trevligt att kunna se ut genom fönster som är rena och fria från smutsränder.

Boka fönsterputs på Vaxholm

När du bokar din fönsterputs på Vaxholm hos oss får du en skräddarsydd tjänst helt anpassad efter dina behov. Det innebär att den offert du får faktiskt är anpassad efter dina önskemål istället för en generell taxa. Så ditt pris för fönsterputs på Vaxholm är baserat enbart på det du beställer. Medarbetaren du pratar med svarar gärna på alla dina frågor kring offerter och priser och andra funderingar kring fönsterputsning i Stockholm.

Säker fönsterputsning med Höga Höjder

Vi har 6 anställda fönsterputsare hos oss, varav 4 har särskilda höghöjdscertifikat. De får alltså putsa fönster som sitter högre än normalt och även på mer svåråtkomliga platser. Ett höghöjdscertifikat ger nämligen medarbetaren kunskap om bland annat säkerhetsrisker och åtgärder. När vi kommer och utför ett jobb hos dig kan du alltså vara helt trygg.

Vi vet vad vi gör dels tack vare utbildningarna som våra medarbetare har, men också för att vi håller kunskaperna fräscha. Med konstanta uppdateringar kring säkerhet och teknik, samt utrustning av hög kvalitet, kan vi leverera en tjänst du kan vara nöjd med. Vi vill undvika olyckor på grund av bristfällig kunskap eller utrustning eftersom det är sådant vi kan motarbeta. Det ger större trygghet för alla involverade och våra kunder litar på oss så pass mycket att de rekommenderar oss vidare.

Vårt mål är nöjda kunder

Eftersom vi är ett litet företag med en familjär känsla är våra kunder väldigt viktiga för oss. Vårt mål är att ha 100 % nöjda kunder. Därför har vi en nöjd kund-garanti. Den tillsammans med vår täta kundkontakt gör att vi hela tiden håller oss uppdaterade om vad kunderna anser om oss. Med tanke på att vi har putsat över 2 500 fönster i olika privata hem det senaste året är det förstås mycket vi gjort rätt. Många av våra kunder väljer dessutom att ha våra tjänster löpande, vilket förstås är en kvalitetsgaranti.

Höga Höjder putsar på alla nivåer

Tack vare vårt unika arbetssätt kan vi komma åt att putsa fönster som andra inte klarar av. Vi använder oss nämligen inte av otympliga, tidsödande ställningar i vårt arbete. Istället använder vi en klätterteknik som liknar den bergsklättrare använder. Det låter oss komma åt på trånga gator, gränder eller villor med träd tätt inpå huset.

Vi blir dessutom snabbare eftersom vi inte behöver bygga upp och plocka ner ställningar. Du får alltså en mer kostnadseffektiv tjänst av oss och fönsterputsare du knappt märker är där. Fyll i formuläret eller ring oss redan idag för en offert och låt oss ta hand om din fönsterputsningen på Vaxholm!

Prisexempel fönsterputsning på Vaxholm

Här kommer några exempel på vad fönsterputs kan kosta i Vaxholm. Faktorer som påverkar pris kan vara antal fönster, om fönsterna är delbara eller hur lättåtkomliga dom är.

  • Peter på Rindö: Bor i en utbyggd sommarstuga med 16 st fönster med 4-sidiga, spröjsade fönster. Tre av fönsterna kräver dessutom stege. Detta skulle kosta Peter 1470kr efter RUT-avdraget.
  • Linda på Kullö: Bor i ett parhus med 13 st 2-sidiga fönster och han önskar karmtvätt samt informerar om att stege krävs. Detta skulle kosta 1065kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Frågor och svar om fönsterputsning på Vaxholm

Då vi putsat fönster hos över 10 000 kunder sedan starten 2008 har vi givetvis fått väldigt många frågor om våra tjänster. Nedan finner du två av dessa frågor och fler finns under vår FAQ – Vanliga frågor.

  • Kan jag göra rut-avdrag för fönsterputsning och hur går jag tillväga?
    Det kan du absolut göra. Fönsterputs i privatbostad är en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner och är kopplat till ditt personnummer. Du behöver inte göra mer än att meddela oss att du önskar RUT så gör vi ansökan för dig. Vi tar hand om allt pappersarbete och du får ditt RUT-avdrag direkt på fakturan.
  • Kan jag kommunicera med er personal på svenska?
    Ja, all vår personal talar svenska.

 

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet