Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs i Vasastan

Fönsterputs i VasastanEn av Stockholms mest älskade stadsdelar är Vasastan. Här kryllar det av mysiga caféer, små butiker och inte minst vackra byggnader. Vare sig du bor eller verkar i Vasastan kan du boka fönsterputs i Vasastan hos oss.

Vårt team av proffs hjälper dig med fönsterputs i Stockholm, oavsett om du bor på bottenplan eller högt upp och oavsett som du är privatperson eller representerar ett företag. Är du företagare och äger någon av alla verksamheter i Vasastan, kan du få hjälp med exempelvis putsning av butikens eller restaurangens fönster och skyltfönster.

Fördelar med fönsterputsning i Vasastan

Det finns många fördelar med att boka fönsterputs i Vasastan och vi kan anpassa våra tjänster efter alla typer av behov. Om du bor på högsta våningen och har en inglasad balkong där det är svårt att komma åt för att rengöra kan det vara skönt att ta hjälp. Då slipper du dels oroa dig för faran med att putsa fönster på hög höjd och dels kommer du kunna njuta av perfekt putsade fönster.

Vasastan är en stadsdel med en hel del trafik. Och det är något som gör att dina fönster blir smutsiga mycket snabbare och behöver bli putsade oftare. Då kan det vara en god idé att dra nytta av vår tjänst fönsterputsning Vasastan på abonnemang. På så sätt behöver du aldrig mer ägna tid åt fönsterputsning, men kommer ändå alltid ha kristallklara fönster. Precis som våra andra tjänster är det här en som du kan skräddarsy så att den täcker dina individuella behov.

Fönsterputsning Vasastan för företag

Om du äger en restaurang eller butik i Vasastan vet du att det första intrycket är avgörande. Dina skyltfönster är det första som potentiella kunder ser när de går förbi utanför. Smutsiga eller fläckiga fönster kan ge ett negativt intryck som i värsta fall kan avskräcka dina besökare.

Men att underhålla fönster och skyltfönster kan vara en väldigt tidskrävande uppgift. Särskilt du som driver ett företag kan ha svårt att hitta tiden för det. Att då ta hjälp med putsningen kan spara dig tid som du istället kan ägna åt din verksamhet.

När du anlitar oss får du dessutom professionell fönsterputsning som avsevärt kommer förbättra utseendet utifrån, liksom trevnaden inomhus, något som kommer förhöja intrycket som människor får av ditt företag.

Boka fönsterputs i Vasastan

Du bokar tjänsten fönsterputs Vasastan här på hemsidan. För att se pris för fönsterputs i Vasastan för din privata bostad fyller du i bokningsformuläret med dina önskemål. Då kan du också lägga till olika tilläggstjänster, såsom putsning av inglasad balkong eller annat.

När du har valt antal fönster och eventuella tilläggstjänster för din bostad kommer du se vad ditt pris blir. Då fönsterputsning är en hushållsnära tjänst kan du även nyttja RUT-avdraget och vi drar givetvis av det direkt på din faktura.

Du som behöver hjälp med fönsterputs av kontorslokaler eller skyltfönster fyller i dina önskemål på samma sätt och sedan återkommer vi med offert.

Vårt team av fönsterputsare är utbildade för att effektivt hantera en rad olika typer av arbeten. Och när vi är klara har du alltid ett resultat i toppklass.

Prisexempel fönsterputsning i Vasastaden

Pris kan skilja sig lite beroende på hur man bor och hur många fönster man har. Här kommer vi visa några exempel på hur det kan se ut kostnadsmässigt för fönsterputs.

  • Torsten på Odengatan: Bor i en lägenhet om 6 rok. Han har 19 stycken fönster som putsas på 4 sidor. Han önskar även att karmarna torkas av och beställer karmtvätt. Detta skulle kosta Torsten 894kr efter RUT-avdraget.
  • Sophie på Döbelnsgatan: Bor i en 2 rok med gamla fönster som putsas på 6 sidor. De är 10 st till antalet. Det kostar Sophie 645kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

De vanligaste frågorna vi får om fönsterputsning i Vasastan

Vi har putsat fönster i Vasastan sedan 2008 och har fått dom flesta frågor som finns om fönsterputsning. Under vår FAQ – Vanliga frågor kan du läsa dom vanligaste frågorna och svaren.

  • Har ni med er eget material?
    Vi har med oss allt material vi behöver, såsom utrustning och rengöringsmedel. Behövs det stege eller andra redskap för att nå högre upp tar vi även med det om ni informerat oss om höga fönster vid beställningen.
  • Måste jag förbereda något innan fönsterputsning?
    Innan vi kommer behöver du flytta undan eventuella möbler samt saker som står i/framför dina fönster. Gardiner brukar räcka att dra åt sidan.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet