Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Värmdö

Fönsterputs VärmdöVi på Höga Höjder har lång erfarenhet av att jobba med fönsterputs i Stockholm. När vi arbetar är vi utrustade med alla nödvändiga verktyg som behövs för att göra ett arbete som håller hög kvalitet. Dessutom har vi den expertis som krävs för att få jobbet gjort både snabbt och effektivt. Givetvis använder vi oss också av rengöring och hjälpmedel som på ett skonsamt sätt tar bort smuts och som säkerställer att dina fönster blir kristallklara.

Du som bor och verkar i Värmdö kan enkelt boka en tid för fönsterputsning Värmdö, direkt via vår hemsida.

Professionell hjälp med fönsterputsning på Värmdö

Det kan verka som en kostnadseffektiv lösning att själv putsa dina fönster. Men det kan faktiskt spara dig både tid, pengar och ansträngning att anlita professionell hjälp. Det kan vara svårt att veta vilka produkter som fungerar bäst och hur du ska göra för att få till ett snyggt resultat. Allt sådant slipper du krångla med om du istället tar hjälp av oss.

När du regelbundet tar hjälp med fönsterputsning kan det dessutom förlänga livslängden på dina fönster. Eftersom de blir ordentligt rengjorda från sådant som kan orsaka skador över tid. Genom att anlita hjälp kan du fokusera på andra viktiga saker och samtidigt njuta av fördelarna med gnistrande rena fönster, utan att behöva lyfta ett finger.

Boka fönsterputs på Värmdö

Att anlita hjälp med professionell fönsterputs på Värmdö är alltså ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt att hålla fastighetens fönster skinande rena. Du bokar fönsterputsning på Värmdö här via vår hemsida. Har du frågor är du givetvis också välkommen att ringa till oss.

Fönsterputs för villa, radhus och lägenhet Vi hjälper dig gärna med att hålla fönster på din villa, lägenhet eller ditt radhus rena och fina. Om du har ett inglasat uterum eller en inglasad balkong kan vi hjälpa dig att putsa även den.

Här på vår hemsida kan du göra en kostnadsberäkning för pris på fönsterputs i Värmdö och direkt se ditt pris. Därefter fyller du i dina uppgifter och skickar in en förfrågan till oss som vi besvarar så fort vi kan.

Fönsterputsning för kontorslokaler

Förutom att hjälpa privatpersoner, erbjuder vi såklart också fönsterputsning för företag. Med rena och putsade fönster ger du dina anställda en trivsam miljö att arbeta i och era kunder får ett gott intryck av verksamheten. Har företaget en lokal med skyltfönster kan vi förstås hjälpa er att hålla även dem rena och snygga.

För att boka fönsterputs Värmdö för era företagslokaler fyller ni helt enkelt i era uppgifter och skickar en förfrågan så återkommer vi till er inom kort.

RUT-avdrag för fönsterputsning Värmdö

Något som är bra att veta för dig som vill anlita hjälp med fönsterputs i Värmdö är att du kan utnyttja RUT-avdraget för tjänsten. Fönsterputsning räknas nämligen till en av de hushållsnära tjänster som RUT-avdraget täcker.

RUT-avdrag är en skattereduktion som minskar priset för dig. Och det allra bästa är att du själv inte behöver göra något för att få ta del av avdraget, utan vi gör det direkt på din faktura. När du gör en kostnadsberäkning för pris på fönsterputsning i Värmdö ser du också vad ditt pris blir efter RUT-avdraget.

Prisexempel fönsterputsning i Värmdö

Priserna varierar beroende på hur mycket som ska putsas och om fönstren kan delas och putsas mellan eller om bara ut och insida putsas. Vi har även flera tillägg som kan påverka priset. Nedan finner du prisexempel på fönsterputsning i Värmdö.

  • Philip i Strömma: Bor i ett hus intill vattnet. Huset ligger i sutteräng vilket kräver stege. Fönsterna är 23 st till antalet och putsas på 4 sidor. Detta skulle kosta honom 1500kr efter RUT-avdraget.
  • Ingrig i Gustavsberg: Bor i en lägenhet om 2 rok. Hennes fönster putsas på 2 sidor och de är 7st till antalet. Hennes pris inklusive karmtvätt landar på 534kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Har du några frågor om fönsterputsning på Värmdö?

Självklart är du välkommen att ringa oss om du har några frågor. Vi har dock samlat de vanligaste frågorna och svaren på vår FAQ – Vanliga frågor för att du som kund enkelt ska kunna få svar på dom vanligaste frågorna om våra tjänster.

  • När är det lämpligt att putsa fönster?
    Det är en smaksak men vi putsar fönster året runt. Om det är kallt med låg temperatur kan det bli svårare för oss att garantera ett perfekt resultat.
  • Tar ni bort kalk och kalkavlagringar på fönster? 
    De senaste åren har vi upptäckt att mängden kalkavlagringar ökat markant vid fönsterputs. Ofta ser resultatet bra ut när vi lämnar objektet och kunden är nöjd. Efter några timmar eller dagar framträder kalket igen och fönstren ser åter smutsiga ut. Tyvärr försvinner inte kalk av en vanlig fönsterputs – utan det krävs speciella rengöringsmedel och verktyg för att få bort detta. Problemet är störst i Stockholms och Uppsalas innerstad och det är inte ovanligt att exempelvis bostadsrättsföreningar anlitar oss för borttagning av kalk på samtliga sina fönster. Kontakta oss gärna för en offert gällande borttagning av kalk. Vad som orsakar kalkavlagringar kan variera men vanliga orsaker är att vatten från en putsad fasad rinner ner på fönstren eller att betongdamm blåst upp på fönstren från en närliggande byggarbetsplats. Ring eller mejla oss för offert.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet