Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs i Vällingby och Hässelby

Fönsterputs VällingbyDet är viktigt att hålla fönster rena genom regelbunden fönsterputsning. Framförallt om du har ett företag med fönster som vetter ut mot de mest trafikerade vägarna i Vällingby.

Inte minst är det viktigt med fönsterputsning i Vällingby Köpcentrum. Om du har en lokal med skyltfönster kan regelbunden fönsterputsning bidra till att skapa ett professionellt och inbjudande intryck. Behöver du fönsterputsning för skyltfönster och företagsfönster på högre höjd kan du med fördel ta hjälp av oss på Höga Höjder.

Givetvis kan det vara angeläget att anlita en fönsterputsare i Vällingby även som privatperson. Bor du i en villa eller ett radhus med många fönster vill du kanske undvika att behöva ägna dig åt fönsterputsning på fritiden. Även i de fallen erbjuder vi fönsterputs och vi har kunder som bor i allt från villor till mindre hyresrätter.

Fördelar med fönsterputsning i Vällingby och Hässelby

När du håller fönster rena med regelbunden putsning finns fler fördelar. Förutom att det blir fräscht och ser betydligt finare ut finns också andra fördelar. Om fönster inte är rena blir det svårare för dagsljuset att komma in. Resultatet är att ljuset i lokalerna inomhus blir dunklare.

Trots att du kan tända belysningen inomhus blir upplevelsen i en butik eller bostad ofta bättre med naturligt dagsljus, så det är alltid något att ta vara på. På så sätt kan rena fönster helt enkelt bidra till en bra atmosfär.

En annan fördel med rena fönster är att de håller längre. Eftersom smutsiga fönster innebär ett onödigt slitage på dem och rengöring av karmar är ett enkelt sätt att undvika kostnadsdrivande lagningar eller renoveringar.

Fönsterputsning på alla höjder i Vällingby

Det är långt ifrån säkert att putsa fönster själv på högre höjder. Förutom att du måste vara väldigt försiktig måste du också kunna utföra fönsterputsningen korrekt. Det är lätt hänt i sammanhanget att dina fönster blir otillräckligt putsade och du blir missnöjd med resultatet.

På Höga Höjder har vi erfarna och utbildade fönsterputsare i Stockholm som kan genomföra fönsterputsning snabbt och enkelt oavsett hur dina fönster är placerade. Vi kan utföra fönsterputsning i Vällingby och Hässelby på hög höjd i alla tänkbara vinklar med hjälp av särskild utrustning och vår certifierade klätterteknik. Därmed kan vi kombinera maximal säkerhet för fönsterputsarna och effektivitet med oöverträffade resultat för våra kunder.

Boka fönsterputs i Vällingby

För att boka våra tjänster i Vällingby kan du fylla i vårt formulär direkt här på hemsidan. Oavsett om din bostad är en lägenhet, ett radhus på markplan eller flervåningshus så får du en individuellt anpassad offert. Dessutom kan du få hjälp med tvätt av fönsterkarmar eller putsning av din inglasade altan.

Även företag får en skräddarsydd offert. Vare sig det är en hotellfastighet med många fönster på hög höjd, stora skyltfönster eller en restaurang hjälper vi gärna till.

Pris fönsterputs i Vällingby

Om du bokar fönsterputsning i Vällingby privat för lägenhet, radhus eller villa kommer du att kunna beräkna det totala priset direkt här på hemsidan. När du väljer fönsterputs för ditt företag får du en offert efter att du skickat in din förfrågan. Nedan finner du två olika prisexempel för fönsterputsning i Vällingby, ett för radhus och ett för lägenhet.

  • Carl i Hässelby: Bor i ett radhus med 13 st fönster varav 6 st av dom har spröjs. Fönsterna putsas på 4 sidor. Carls pris blir 770kr efter RUT-avdraget.
  • Peter i Vällingby Centrum: Bor i 2 rok med en inglasad balkong. Fönsterna är 8 st till antalet och putsas på 4 sidor. Peters pris blir 845kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Dom vanligaste frågorna om fönsterputsning i Vällingby

Har du frågor gällande våra tjänster kan du läsa vår FAQ – Vanliga frågor. Där har vi samlat dom vanligaste frågorna vi får om våra tjänster.

  • Putsar ni fönster på helger?
    Nej, vi putsar fönster på vardagar mellan 08-17.
  • När är det lämpligt att putsa fönster?
    Det är en smaksak men vi putsar fönster året runt. Om det är kallt med låg temperatur kan det bli svårare för oss att garantera ett perfekt resultat.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet