Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Vallentuna

Fönsterputs VallentunaLåt oss på Höga Höjder ta hand om dina fönster så att de blir skinande rena! Vi har 15 års erfarenhet av fönsterputsning i Stockholm med uppdrag i villor, radhus, lägenheter och större fastigheter. När du ska putsa fönster är det viktigt med bra redskap, rengöringsmaterial och annan utrustning.

Det är en hel del att förbereda, men när du väljer att anlita oss slipper du tänka på allt det praktiska med fönsterputsning. Vårt signum är dessutom certifierat höghöjdsarbete med en metod som kräver varken skyliftar eller byggställningar.

Fönsterputs i Vallentuna till bra pris, service och kvalitet

Våra priser är bland annat beroende av hur stor yta det gäller samt hur svåråtkomliga fönster det handlar om, huruvida det är två- eller treglasfönster med mera. Enklast är det att kontakta oss för pris på fönsterputs i Vallentuna. Fördelen med våra skräddarsydda offerter är att de blir konkurrenskraftiga eftersom de är individuellt anpassade för just dina behov.

Olika typer av arbeten som vi utför i Vallentuna

Vår specialistkompetens ligger inom fönsterputsning på höga höjder och vi kan ta oss an stora och svåråtkomliga glaspartier på höga byggnader. Flera av våra medarbetare är utbildade med certifiering inom höghöjdsarbeten och vi är skickliga på att komma åt i skrymslen, olika lutningar på fönster och andra utmanande miljöer.

Tack vare vår certifiering i kategorin kan vi även utföra snöskottning på tak vintertid samt taktvätt under övriga året. Vi har många kunder även i detta segment.

Kontakta oss för fönsterputsning i Vallentuna

Bland våra kunder finns både ett känt bokförlag och exklusiva hotell, vilket vi gärna låter tala för sig självt. Vi är också flitigt anlitade av byggbolag samt städfirmor som inte har kompetens för höghöjdsarbeten. Vid stora arbeten anordnar vi även platsbesök och går igenom antal fönster, hur många sidor av byggnaden det gäller med mera.

Prenumerera på fönsterputsning i Vallentuna

Det kan vara skönt att överlämna fönsterputs till dem som hanterar det professionellt. Bland annat för att det kan vara svårt att utan kunskap inom området få dina fönster skinande rena med perfektion. Om du väljer ett abonnemang för fönsterputs hos oss återkommer vi regelbundet och du slipper tänka på den biten överhuvudtaget.

Vi putsar då fönstren utvändigt efter ett schema hela året. Vill du komplettera med fönsterputs på insidan av glasen får du även 20 % rabatt på den tjänsten om du har ett abonnemang. Boka fönsterputs i Vallentuna och få ett anpassat schema för regelbunden fönsterputsning av oss!

Miljöhänsyn på Höga Höjder

Fönster blir givetvis alltid smutsiga med tiden, vilket bland annat beror på damm, föroreningar och nederbörd. Omkringliggande natur med pollen eller havsluft påverkar också hur fönster blir smutsiga.

Särskilt i en storstad med mycket trafik som cirkulerar behöver fönster rengöras oftare. Beroende på om dina fönster är nedsmutsade av den kringliggande miljön eller fått kladd och fettfläckar av små barnhänder, har vi de putsmedel som behövs för att ta hand om det. Självklart använder vi enbart rengöringsmedel som är skonsamma för miljön.

Ett större välmående som resultat

Enligt studier bidrar rena fönster till att skapa ett större välmående hos dem som vistas i byggnaden. Är du företagare ger det också ett gott intryck på kunderna då det visar omtanke om verksamheten. Något som i sin tur kan leda till fler affärer. Hör gärna av dig idag för att boka fönsterputsning i Vallentuna.

Prisexempel fönsterputs i Vallentuna

Nedan följer två stycken exempel på vad en fönsterputs kan kosta hos oss. Priser varierar beroende på antal fönster som om det önskas tillägg som servicebil eller karmtvätt.

  • Josef i Bällsta: Bor i en villa i sutteräng. Huset kräver stege då hans fönster inte är öppningsbara. Totalt har han 17st fönster fönster som putsas på 2 sidor. Josefs pris blir då 1030kr efter RUT-avdraget.
  • Lina i Kragsta: Bor i en lägenhet om 3 rok. Hon har 7st fönster som putsas på 4 sidor och hon önskar även att karmar tvättas av. Hennes totala pris blir 714kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Fönsterputs i Vallentuna – Vanliga frågor

Har du frågor angående fönsterputsning kan du med fördel ta del av vår FAQ där vi samlat de vanligaste frågorna vi får.

  • Måste jag förbereda något innan fönsterputsning?
    Innan vi kommer behöver du flytta undan eventuella möbler samt saker som står i/framför dina fönster. Gardiner brukar räcka att dra åt sidan.
  • Påverkar vädret fönsterputsningen?
    Vi utför fönsterputs i Vallentuna i alla väder, undantaget vid lägre temperatur än -20 grader. Har du frågor eller undrar något gällande vädrets påverkan på den fönsterputs vi levererar hos dig? Välkommen att ringa eller mejla oss.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet