Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Uppsala & Knivsta

Fönsterputs UppsalaÄr du ansvarig för underhåll av fastigheter så som kontor, hotell, butik eller är du ägare av ett småhus som är i behov av fönsterputsning? Då kan du med förtroende vända dig till oss på Höga Höjder för att boka fönsterputsning i Uppsala.

Vi är ett företag som åtar oss alla typer av uppdrag inom fönsterputsning i Uppsala med omnejd, även sådana på hög höjd. Flertalet av våra medarbetare har specialistkompetens inom området. Vare sig du behöver hjälp i Luthagen, Gottsunda eller innerstaden så finns vi bara ett samtal bort.

Fönsterputs Uppsala med kvalitet och kompetens

När du anlitar vårt företag kan du känna dig trygg med att din fastighet är i goda händer. Våra medarbetare vet vad de gör och de flesta som arbetar hos oss är även certifierade för just höghöjdsarbeten genom sin utbildning hos Uppsalaföretaget C2Safety. Vi tar säkerhet på största allvar, både vad gäller våra kunder och våra engagerade medarbetare. Därför ser vi alltid till att resultatet av arbetet uppfyller alla givna säkerhets- och kvalitetskrav.

Hur går fönsterputsning till?

Efter en första kontakt utarbetar vi ett offertförslag där både kostnader och föreslagen tidsram ingår så att du alltid är säker på exakt vad vi har kommit överens om. Därefter tar vi över arbetet och tillhandahåller de verktyg som behövs för att genomföra arbetet.

Som företag har Höga Höjder alla nödvändiga tillstånd, certifikat och försäkringar på plats innan arbetet sätter igång. För att förhindra misstag och fel arbetar vi alltid mot högt ställda krav och mål. Detta för att förhindra bristfälligheter som i värsta fall kan leda till olyckor.

Vilka är Höga Höjder?

Företaget har varit verksamt sedan 2008 och våra medarbetare har all den erfarenhet och kompetens som behövs för att genomföra ett högkvalitativt arbete. Huvudkontoret ligger i Vallentuna utanför Stockholm med lokalkontor i Knivsta. Om det skulle vara så att du är ansvarig för fastigheter i flera områden så kan vi även vara behjälpliga där.

Bland våra tidigare nöjda kunder finns både ägare till privatbostäder och fastighetsförvaltare av olika typer av lokaler. När du vänder dig till oss för att få hjälp med fönsterputsning kan du alltså känna dig helt trygg med att du får ett jobb utfört som är både effektivt och säkert.

Vad kostar en fönsterputsning i Uppsala & Knivsta?

Är du intresserad av att veta pris på fönsterputs? Du är mer än välkommen att kontakta oss för att få ett offertförslag för arbetet. Självklart är det helt kostnadsfritt och ej bindande. Nedan finner du två prisexempel på fönsterputsning i Uppsala och Knivsta.

  • David i Uppsala: Bor i en lägenhet om 4 rok med 4-sidiga fönster. Han har även en inglasad balkong han vill få putsad. David kommer då att få betala 945kr efter RUT-avdraget.
  • Petra i Knivsta: Bor i ett torp med 12st 4-sidiga fönster med spröjs. Hon önskar även att karmarna tvättas av. Priset för Petra blir 1020kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Vi är lika intresserade som våra kunder av att hålla rimliga priser på våra utförda arbeten. Samtidigt tummar vi aldrig på kvaliteten utan ställer samma höga krav på att arbetet ska vara fackmannamässigt utfört. Vi vet att nöjda kunder är återkommande kunder och givetvis glädjer det oss mycket att vi har många som beställer nya tjänster av oss.

Boka tid för fönsterputsning i Uppsala idag

Välkommen att kontakta oss och boka en tid för fönsterputsning i Uppsala eller närområdet redan idag! Tillsammans kommer vi garanterat fram till en lösning som passar dina kvalitets- och hållbarhetskrav. Det lönar sig att höra av sig så fort planeringen tar fart. Då kan vi ge er snabb återkoppling och starta arbetet så fort som möjligt.

FAQ fönsterputsning i Uppsala

Du hittar de vanligaste frågorna våra kunder ställer under vår FAQ

  • Tar ni bort kalk och kalkavlagringar på fönster?
    De senaste åren har vi upptäckt att mängden kalkavlagringar ökat markant vid fönsterputs. Ofta ser resultatet bra ut när vi lämnar objektet och kunden är nöjd. Efter några timmar eller dagar framträder kalket igen och fönstren ser åter smutsiga ut. Tyvärr försvinner inte kalk av en vanlig fönsterputs – utan det krävs speciella rengöringsmedel och verktyg för att få bort detta. Problemet är störst i Stockholms och Uppsalas innerstad och det är inte ovanligt att exempelvis bostadsrättsföreningar anlitar oss för borttagning av kalk på samtliga sina fönster. Kontakta oss gärna för en offert gällande borttagning av kalk. Vad som orsakar kalkavlagringar kan variera men vanliga orsaker är att vatten från en putsad fasad rinner ner på fönstren eller att betongdamm blåst upp på fönstren från en närliggande byggarbetsplats. Ring eller mejla oss för offert.
  • Påverkar vädret fönsterputsningen?
    Vi utför fönsterputs i Stockholm och Uppsala i alla väder, undantaget vid lägre temperatur än -20 grader. Har du frågor eller undrar något gällande vädrets påverkan på den fönsterputs vi levererar hos dig? Välkommen att ringa eller mejla oss.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet