Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Upplands Väsby

Fönsterputs Upplands VäsbyAtt hålla dina fönster rena och skinande är väldigt viktigt. Smutsfria fönster bevarar och förbättrar utseendet på ditt hus, din butik eller företagsbyggnad. Utöver det hjälper det också till med att förbättra både ljusinsläpp och inomhus atmosfär.

Om dina fönster behöver putsas är det både säkrast, smidigast och effektivast att anlita professionell hjälp. När vi på Höga Höjder putsar dina fönster behöver du inte oroa dig för att arbetet blir dåligt utfört, samtidigt som familj, medarbetare och grannar går ostört förbi.

Höga Höjder – professionell fönsterputsning i Upplands Väsby

När du behöver hjälp med fönsterputsningen i Upplands Väsby är det oss på Höga Höjder du ska ta kontakt med. Vi är experter på fönsterputsning i Stockholm samt specialiserade och certifierade för arbeten på höga höjder. Med andra ord hjälper vi dig med din fönsterputsning, vare sig du bor i en liten enplansvilla eller sköter om ett stort lägenhetskomplex eller en industrifastighet. Inget jobb är för svårt och vi anpassar oss efter dina önskemål och behov.

Om Höga Höjder

Grundat 2008 är Höga Höjder ett väletablerat fönsterputsföretag inom Stockholmsområdet. Vi startade med inriktning på höghöjdsarbeten och har växt sedan dess. Idag har företaget åtta anställda, varav fyra innehar certifikat för att arbeta på höga höjder. Med över 10 000 nöjda kunder sedan starten 2008 garanterar vi på Höga Höjder ett professionellt och bra utfört arbete som du blir nöjd med.

Använder oss av Rope Access metoden

En stor fördel när du bokar fönsterputsning från Höga Höjder är att vi använder oss av Rope Access-metoden. Det innebär att vi vid höghöjdsarbeten hänger ut från taket med fixerade rep, istället för att använda byggnadsställningar.

Det gör att arbetet går både snabbare och blir mer kostnadseffektivt, samtidigt som boende och trafik i området inte påverkas av byggnadsställningar. Tack vare Rope Access kommer vi även åt mycket svåråtkomliga partier på fasaderna.

Boka fönsterputs Upplands Väsby

Har du hus, lägenhet, butik eller annan industrifastighet i Upplands Väsby som behöver fönsterputsning är det bara att kontakta oss på Höga Höjder. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi skräddarsyr dessutom våra tjänster och erbjudanden efter dina behov.

Behöver din fastighet kontinuerlig fönsterputsning har vi en abonnemangslösning som gör det både billigare och smidigare för dig. Då går vi tillsammans igenom din byggnads behov av fönsterputsning och vi anpassar därefter abonnemanget utefter det.

När du har abonnerad fönsterputsning kommer vi automatiskt och tvättar dina fönster regelbundet så att de alltid är rena och fina. Du behöver med andra ord inte hålla koll och boka fönsterputsningen själv, vi kommer och tvättar dem ändå.

Pris fönsterputs i Upplands Väsby

För dig som bor i eller har lokaler i Upplands Väsby erbjuder vi på Höga Höjder fönsterputsning till bra pris. Hur mycket fönsterputsningen kostar beror på byggnadens förutsättningar. Bland annat spelar antalet fönster och deras storlek roll, samt byggnadens storlek och utformning.

När du kontaktar oss på Höga Höjder kontrollerar vi din fastighet och ger dig ett anpassat erbjudande utefter förutsättningarna. Vi hoppas att du vill anlita oss och därmed bli en del av våra över 10 000 nöjda kunder. Nedan finner du prisexempel för fönsterputsning av privatbostäder i Upplands Väsby.

  • Katarina i Fresta: Bor i en enplansvilla med 13 st fönster som kan putsas på 4 sidor. Hon har även ett inglasat uterum som hon önskar få putsat. Detta skulle kosta henne 950kr efter RUT-avdraget.
  • Lukas i Bollstanäs: Bor i en treplansvilla med 53 st 2-sidiga fönster som kräver hög stege. Han har även 2 st glasräcken han önskar få putsade. Priset skulle landa på 3070kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

De vanligaste frågorna om fönsterputsning i Upplands Väsby

Vi har samlat de vanligaste frågorna och svaren om fönsterputsning i vår FAQ – vanliga frågor. Har du en fråga om våra tjänster är chansen stor att du finner svaret där.

  • Måste jag vara hemma när fönsterputsningen äger rum?
    Nej, det måste du inte, vi behöver bara ha tillgång till bostaden. Många av våra kunder möter upp fönsterputsaren på morgonen och lämnar en nyckel innan dom åker till arbetet. Det är dock bra att om vi kan kontakta dig ifall vi har några frågor.
  • Vad använder ni för rengöringsmedel när ni putsar fönster?
    Vi använder oss av ADE Fönstersåpa som är Svanenmärkt.

 

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet