Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Tyresö

Fönsterputs TyresöNär du behöver professionell fönsterputsning i Tyresö kan du vända dig till oss på företaget Höga Höjder. Vi har lång erfarenhet av fönsterputs i Stockholm och Uppsala, vi har nämnligen funnits i branschen sedan 2008. Att ha skinande rena fönster vare sig det gäller en företagsbyggnad, lägenhet eller villa ger ett intryck av omhändertagande både utvändigt och invändigt. Så låt det skina igenom!

Vi på Höga Höjder – fönsterputsning Tyresö är vana vid varierande höjder och vi arbetar för olika sorters kunder med varierande behov: bostadsrättsföreningar, villaägare och företag. Även byggföretag och annan entreprenad väljer att anlita oss när de behöver experthjälp.

Rena fönster ökar välbefinnandet för anställda och kan faktiskt därmed indirekt öka även arbetsmotivation och resultatet i ditt företag.

Professionell fönsterputs i Tyresö

Det finns många faktorer som gör att det kan vara skönt att lämna över fönsterputsningen till en professionell fönsterputsare. Det kan exempelvis vara för att det är stora fönsterpartier att rengöra. Eller så vill du inte längre putsa fönstren hemmavid utan föredrar att lämna bort uppgiften så att du kan ägna dig åt sådant som du tycker är viktigare.

Vi står vanligen för all utrustning och allt material för rengöring. Du slipper välja fönsterspray och tänka på om och hur det ska bli rent med mera.

En hel tredjedel av Tyresö areal består av naturreservat och den omkringliggande naturen gör att smuts på fönstren är av ett annat slag än exempelvis i innerstan. Med vår kompetens kan vi ta hand om sådan typ av envis smuts som pollen kan skapa och du får skinande, blanka fönster.

Certifierade inom höghöjdsarbeten

Vi har flera duktiga fönsterputsare i Stockholm som arbetar åt oss och flertalet av dem är utbildade och har certifikat för höghöjdsarbeten. Vid höghöjdsarbeten använder vi oss av olika tekniker som försäkrar ett tryggt arbetssätt. Särskilt vid arbete på hög höjd vill du givetvis ha vana fönsterputsare som utför jobbet, så du vet att säkerhetsaspekterna är ombesörjda och att resultatet blir oklanderligt.

Smidigt och snabbt med Rope Access

Det finns flera fördelar med just de höghöjdsarbeten som vi utför. Den engelska termen för höghöjdsarbete är Rope Access, vilket är en teknik som utvecklats från klättringssporten under 1980-talet. med rep och selar säkras tryggheten för både de som ska utföra arbetet och de som är på marken.

Utbildningar inom höghöjdsarbete anordnas av IRATA (International Rope Access Trade Association) och finns på flera nivåer. Jämfört med arbeten som kräver skylift, kranar och byggställningar, så är reparbete miljövänligare. Det är även enklare att komma åt skrymslen eller mer svåråtkomliga platser som till exempel innergårdar, sluttande väggar och schakt. En annan fördel är att påverkan på omkringliggande verksamheter blir minimal då varje byggnadsställningar eller avspärrningar är nödvändiga.

Förberedelse inför fönsterputs

En första förberedelse för fönsterputs för privata kunder är att plocka rent fönsterbräden och se till att våra fönsterputsare har fri tillgång till fönstren. Vi har med oss det material samt rengöringsmedel som vi behöver. Har du informerat oss om höga fönster vid beställningen så tar vi även med oss stegar.

Enstaka eller återkommande fönsterputs

Det är enkelt att boka fönsterputs i Tyresö med oss. Du kan boka enstaka tillfällen eller en återkommande tjänst till ett förmånligt pris. För pris på fönsterputs i Tyresö, kontakta oss så kan vi lämna en offert. Det går förstås även bra att ringa om du vill diskutera olika arbeten som vi kan utföra. Det finns även en priskalkylator här på sidan man kan använda för att snabbt få en offert.

Hos oss på Höga Höjder – fönsterputs Tyresö vill vi både uppfylla och överträffa dina förväntningar!

Prisexempel fönsterputs i Tyresö

Våra priser är alltid fasta så att ni som kund i förväg vet vad det kommer att kosta. Priserna varierar beroende på antal fönster samt hur många sidor de går att putsa på.

  • Filippa i Tyresö Strand: Bor i en villa med 18st 2-sidiga fönster med spröjs som kräver stege. Hon vill även att vi torkar hennes karmar. Filippas pris blir då 1340kr efter RUT-avdraget.
  • Camilla i Raksta: Bor i en sommarstuga med 10st 4-sidiga fönster med spröjs. Camilla kommer att få betala 700kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

FAQ – Vanliga frågor om fönsterputsning i Tyresö

Då många av våra kunder har liknande funderingar och frågor gällande beställning av fönsterputsning har vi samlat de vanligaste frågorna i vår FAQ som du hittar här.

  • Kan ni putsa fönster på hög höjd?
    Detta är vår specialitet! Vi löser de allra flesta utmaningar när det kommer till fönster. Vi har specialutbildad personal genom rope access (C2 Vertical Safety) vilket innebär att vi kan hänga i rep och putsa. Utöver det har vi också möjlighet att använda oss av skylift om det skulle behövas.
  • Erbjuder ni abonnemang på fönsterputs?
    Ja, vi erbjuder abonnemang på utvändig fönsterputs för villor, radhus eller lägenheter (markplan). Hör av dig för offert med fast pris. Vi erbjuder även företagare löpande fönsterputsning av skyltfönster.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet