Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputsning Täby

Fönsterputs TäbyAtt putsa fönster är ett måste i både villor och lägenheter. De allra flesta prioriterar att sköta om sitt hem på bästa sätt och naturligtvis ser det alltid bättre ut när en byggnad har rena och fina fönster.

Om du är företagare med egna lokaler är det nästan ännu viktigare. Eftersom byggnaden är ett första intryck på företaget är det givetvis angeläget att det ser presentabelt ut.

Fönsterputs med Höga Höjder

Är du belägen i Täby med omnejd kan du med fördel anlita oss för att putsa fönster. Vi har lång erfarenhet av fönsterputs i Stockholm och har varit verksamma sedan 2008. Våra kunder ställer höga krav på oss, vilket vi är stolta över att kunna möta. På kundlistan har vi allt från restauranger och hotell, till privatpersoner i villor och lägenheter. Totalt har vi till dags dato bland annat putsat fönster hos över 10 000 kunder.
Målsättningen vi har är alltid 100 % kundnöjdhet.

Våra duktiga fönsterputsare har erfarenhet av flera olika sorters glas och placering av fönster. Det krävs nämligen särskilt kunnande för rengöring av till exempel
fasadglas och takfönster, för att de ska bli riktigt snygga. Det är en kunskap vi har och en typ av rengöring som vi är vana med.

Mer om Höga Höjder

Företaget Höga Höjder grundades av Dan Skytt och Christian Thorén. Tack vare vår erfarenhet inom bygg- och renhållningsindustrin kan vi erbjuda avancerade tjänster för fönsterputsning på hög höjd.

Våra tjänster är skräddarsydda för varje kund eftersom alla har olika preferenser. Vi vill kunna erbjuda privatpersoner och företag en högkvalitativ tjänst med professionell personal och effektiva lösningar. Därför har vår personal specialistutbildningar och EU-certifikat i höghöjdsarbeten.

Utöver att vi arbetar åt både privatpersoner och företag har vi även samarbete med flera olika städfirmor som inte har kompetens för svårare fönsterputs i Täby. Höga Höjder arbetar även tillsammans med byggfirmor för att utföra byggputs på nyproducerade byggnader av olika slag. Det här är en speciell typ av fönsterputs eftersom dammet från nybyggen kan vara särskilt svårt att få bort.

Beställ en offert

Du kan enkelt och smidigt begära en offert av oss direkt på hemsidan och sedan boka fönsterputs i Täby vid en tidpunkt som passar dig. När allt är klart och vi utfört arbetet kan du luta dig tillbaka och njuta av utsikten genom dina nyputsade fönster.
Dessutom till ett riktigt fördelaktigt pris.

Eftersom våra tjänster är anpassade efter just dina specifika önskemål kan du få ett marknadsmässigt riktigt bra pris fönsterputsning Täby hos oss. Du kan även få dina fönster putsade på ett abonnemang med fast intervall. Med andra ord kan du få dina fönster putsade så ofta du vill. Fönsterputs är även en tjänst du kan få RUT-avdrag för, vilket gör att det blir ännu billigare för dig.

Kunderna hos oss på Höga Höjder är både privatpersoner och företag som anlitar oss om och om igen för våra tjänster. Vi är givetvis både stolta och glada över det och många av våra nya kunder kommer på rekommendation av kunderna vi redan har.

Prisexempel fönsterputsning i Täby

Priser varierar beroende på hur mycket som faktiskt ska putsas. Det finns även en del tillägg man kan göra i sin puts som tex karmtvätt eller avtorkning av fönsterbleck.

  • Susanne i Erikslund: Bor i ett parhus med 13 st fönster. Fönsterna är nya och putsas endast på 2 sidor. Dom är även vändbara så allt kan putsas inifrån. Hennes pris landar på 700kr efter RUT-avdraget
  • Filip i Viggbyholm: Bor i en stor villa med 34 st fönster som putsas på 4 sidor. Huset kräver stege och han önskar även karmtvätt. Filips pris landar på 2560kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Vanliga frågor gällande fönsterputs i Täby

Vi har sammanställt dom vanligaste frågorna vi får, besök gärna vår FAQ för svar på fler frågor.

  • Har ni med er eget material?
    Vi har med oss allt material vi behöver, såsom utrustning och rengöringsmedel. Behövs det stege eller andra redskap för att nå högre upp tar vi även med det om ni informerat oss om höga fönster vid beställningen.
  • Har ni någon ansvarsförsäkring?
    Om skador skulle uppstå hos er och som beror på vår personal så står vi självklart för kostnaden. Vi har ansvarsförsäkring hos IF upp till 10 MSEK.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet