Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Sundbyberg

Fönsterputs SundbybergSveriges till ytan minsta kommun har gått från att vara en liten perifer ort till att bli den kommun som är mest tätbefolkad i hela landet. Det innebär givetvis att där finns en hel del fönster som behöver putsas.

Fönsterputsning i Sundbyberg med Höga Höjder

Vi är en liten firma med stor erfarenhet inom fönsterputsning i Sundbyberg. Hos oss arbetar 6 stycken anställda fönsterputsare, varav 4 har ett särskilt höghöjdscertifikat. Det innebär att vi kan putsa fönster på hög höjd, vilket även är vår specialitet.

Vi har många olika typer av kunder, både företag och privata. Med vår långa erfarenhet kan vi putsa så gott som alla typer av glas och fönster. Allt från gamla glas i äldre hus till nyproducerade, heltäckande glasfasader och stora skyltfönster.

100 % nöjd kund garanti

Vi strävar efter att hela tiden bli bättre och bättre. Med vår täta kundkontakt kan vi försäkra oss om att ni är nöjda med vår tjänst. När du vill boka fönsterputs i Sundbyberg kommer du få prata med vår kundtjänst som hjälper dig med bokningar och offerter. Där får du dessutom svara på alla frågor och vi skräddarsyr din tjänst efter dina unika behov.

Tack vare att vi anpassar våra tjänster individuellt kan du också få riktigt bra pris på fönsterputs i Stockholm. Det här gör dessutom att du slipper betala för tjänster du inte har något behov av.

Fina fönster för alla

Vi har många olika typer av kunder på vår lista. Det är inte bara företag som har fönster med en speciell placering. Du kan som privatperson bo i en villa med flera våningar eller takkupor. De kräver alla en extra finess för att kunna putsas både säkert och hållbart.

Vi har putsat över 10 000 privata hem och många är dessutom återkommande kunder som valt att fortsätta att vända sig till oss. Dessutom är vi anlitade av ett flertal byggfirmor för att putsa fönstren på de nyproducerade husen. Oavsett vad du har för typ av glas kan vi med andra ord ta hand om dem åt dig.

Ta hand om din byggnad

Där är flera anledningar till att fönster behöver bli putsade. Den mest självklara anledningen är för att kunna se ut. Men det är även viktigt för resten av byggnadens underhåll. Om du inte håller efter fönstren kan smutsen från glasen sätta sig i fönsterkarmar och därefter leda fukt vidare in i resten av byggnaden.

Dessutom är fönster på en byggnad nästan som ögon på fasaden och de är som bekant själens spegel. De gör en enorm skillnad på hur resten av byggnaden upplevs. Rena och fina fönster lyfter faktiskt hela byggnaden. Att ha bra och väl omhändertagna fönster är även viktigt för fastighetens övergripande hälsa.

Låt oss putsa dina fönster i Sundbyberg

Även om du kanske har fönster som är på en normal och lättillgänglig höjd kan du givetvis använda våra tjänster. Det kan vara så att dina fönster öppnar sig utåt till exempel. Kanske vill eller kan du inte ta hand om fönsterputsningen hemma och även där kommer vi till undsättning. Låt oss på Höga Höjder ta hand om dina fönster istället!

Prisexempel fönsterputsning i Sundbyberg

På Höga Höjder erbjuder vi alltid kunden fasta priser. Priset påverkas av antal fönster, hur många sidor man kan putsa på samt om de kräver stege.

  • Kenneth i Duvbo: Bor i en lägenhet om 2 rok. Han har totalt 10 st fönster som putsas på 4 sidor. Han önskar även att karmar tvättas av. Hans pris blir då 654kr efyer RUT-avdraget.
  • Steven i Ursvik: Bor i en lägenhet om 5 rok med en inglasad balkong. Hans fönster putsas på 4 sidor. Detta skulle kosta honom 995kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Har du frågor om fönsterputsning i Sundbyberg?

Vi har varit verksamma sedan 2008 och har genom åren fått dom flesta frågor som rör fönsterputsning. De vanligaste av dessa frågor har vi samlat under vår FAQ som du hittar här.

  • Kan ni putsa fönster på hög höjd?
    Detta är vår specialitet! Vi löser de allra flesta utmaningar när det kommer till fönster. Vi har specialutbildad personal genom rope access (C2 Vertical Safety) vilket innebär att vi kan hänga i rep och putsa. Utöver det har vi också möjlighet att använda oss av skylift om det skulle behövas.
  • Måste jag vara hemma när fönsterputsningen äger rum?
    Nej, det måste du inte, vi behöver bara ha tillgång till bostaden. Många av våra kunder möter upp fönsterputsaren på morgonen och lämnar en nyckel innan dom åker till arbetet. Det är dock bra att om vi kan kontakta dig ifall vi har några frågor.

 

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet