Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Solna

Fönsterputs SolnaI Solna precis som i resten av landet behöver byggnaderna tas om hand. Solna är tack vare sina många områden med skyddad natur mindre utsatt för fukt från det bräckta vattnet som är synonymt med Stockholm. Det innebär dock inte att fönstren är renare än på andra ställen.

Kvalificerade fönsterputsare i Solna

Hos oss på Höga Höjder arbetar kvalificerade och utbildade medarbetare. De har EU-certifikat och fyra av dem har dessutom höghöjdscertifikat. Det innebär att de har en särskild utbildning för att kunna putsa fönster på högre höjder. Det kan vara allt från takfönster på en villa, till fönster på flerfamiljshus eller kommersiella byggnader.

Har du fönster som är svåra att komma åt är det alltså inte ett problem för oss. Vi har kunskap och erfarenhet av fönster i alla utföranden. Höga Höjder har putsat fönster i Stockholm sedan 2008. Vi lämnar inga spår – bara glasklara fönster!

Är du fastighetsägare eller företagare tänk på att din byggnad ser extra väl omhändertagen ut när fönstren är skinande rena. Det återspeglar sedan ditt företag och den bilden du vill förmedla.

Fördelen med vår arbetsmetod som kallas Rope Access är många. Bland annat slipper fastighetsägare avspärrningar som kan leda till problem för till exempel restauranger med uteservering. Även etableringen blir effektivare då vi inte behöver bygga någon ställning eller ordna med transport av skylift.

Särskild utbildning för höga höjder

Eftersom vi är ett litet företag med ett sammansvetsat team känner vi varandra väldigt väl. Det reflekterar givetvis även sättet vi arbetar på. Vi som arbetar måste kunna ha en mycket god kommunikation med varandra under de utmanande uppdrag vi ofta har.

För det är ju inte bara faktumet att det är högt upp som vissa fönster sitter. De kan vara lutande eller öppnas på ett särskilt sätt. Ett typexempel på det här är äldre byggnaders fönster. De kräver lite mer finess än våra moderna fönster och är inte
sällan mer ömtåliga.

Alla de här variablerna behöver vi ha kunskap om för att på ett säkert sätt kunna utföra arbetet. Det är givetvis heller inte bara vår egen säkerhet vi måste tänka på, utan även de privatpersoner som vistas i omgivningen måste tryggt kunna passera när vi arbetar.

Fönsterputsning i din bostad

Men trots att vi har spetskompetens inom höghöjdsarbeten betyder det inte att vi arbetar enbart mot företag. Vi hjälper alla typer av kunder och det inkluderar även privatpersoner.

Sedan vi startade 2008 har vi putsat fönster i fler än 10 000 privata hem. Många av våra kunder är dessutom så nöjda med tjänsterna att de beställer fönsterputs som en återkommande tjänst av oss. Varje kund får då en egen utformad tjänst anpassad efter sina individuella behov.

När du är redo att boka fönsterputs i Solna kommer du att prata med Alexander som tar hand om offerter och bokningar hos oss på Höga Höjder. Ni kommer överens om vad som ska putsas och när. Därefter kommer våra duktiga fönsterputsare från Stockholm ut till er för fönsterputsning i Solna.

Pris fönsterputs Solna

Oavsett om du har ett privat hem eller om du är ett företag med flera byggnader finns vi här för dig. Bland våra kunder har vi bland andra exklusiva hotell samt ett av Sveriges största förlag. Inget fönster är med andra ord för komplicerat att rengöra för oss!

När du får en offert från oss är den baserad på bland annat antal fönster, hur de sitter och hur ofta du vill ha dina fönster putsade. Nedan finner du två prisexempel.

  • Hakim i Järvastaden: Bor i en lägenhet om 1 rok. Han har 4 sidiga fönster som ej kräver stege. Hakims pris blir 495kr efter RUT-avdraget.
  • Gunnel i Bergshamra: Bor i en lägenhet om 5 rok. Hon har även en inglasad balkong som hon vill få putsad. Fönsterna i lägenheten putsas på 4 sidor och hon önskar även karmtvätt. Gunnels pris blir 1134kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Fönsterputsning i Solna – Vanliga frågor

Då vi ofta får liknande frågor från våra kunder har vi samlat dessa under vår FAQ som du hittar här.

  • Kan man anlita er både som privatperson och företag?
    Ja, vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi putsar årligen över tusen privata hem och hjälper även stora som små företag med allt från fönsterputs av stora hotell till skyltfönster och mindre lokaler.
  • Kan ni putsa fönster på hög höjd?
    Detta är vår specialitet! Vi löser de allra flesta utmaningar när det kommer till fönster. Vi har specialutbildad personal genom rope access (C2 Vertical Safety) vilket innebär att vi kan hänga i rep och putsa. Utöver det har vi också möjlighet att använda oss av skylift om det skulle behövas.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet