Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Sollentuna

Fönsterputs SollentunaJakten på en kvalitativ fönsterputsning i Sollentuna behöver inte vara varken lång eller svår. Du behöver nämligen inte titta längre än hit till oss på Höga Höjder. Vi har certifierade fönsterputsare som klarar av alla typer av glas.

Fönsterputs i Sollentuna med Höga Höjder

Bor du i eller runt Sveriges kvalitetskommun 2019 – Sollentuna – kan du anlita oss att utföra fönsterputsen. Vi har putsat fönster i privata hem sedan 2008. Många av våra kunder är återkommande och har ett löpande fönsterputsabonnemang hos oss. Tack vare att vi skräddarsyr tjänsten efter dina unika behov får du också ett riktigt bra pris på fönsterputs i Sollentuna. Vi arbetar också mot företag i alla storlekar.

Speciellt utbildad personal gör fönsterputsen enkel

Hos oss arbetar 6 fönsterputsare varav 4 stycken har ett särskilt höghöjdscertifikat. Det betyder att vi kan ta oss an alla typer av fönsterputs i Stockholm. Med certifieringen för höghöjdsarbete har vi den särskilda utbildning som krävs när det kommer till den här typen av arbete.

Det är inte bara att vissa fönster är placerade högt upp på en byggnad som kan vara utmanande med fönsterputsning. De kan även vara i lutning eller helt enkelt placerade så att det är förenat med olika riskfaktorer när du putsar dem. Därför behöver säkerheten kring den här typen av fönsterputsning vara specialanpassad.

Fördelarna med vår arbetsmetod är många. Påverkan på omkringliggande verksamgheter minskar då vi ej behöver bygga ställningar eller ta in en skylift, något som annars skulle kunna påverka till exempel uteserveringar eller butiksägare i området.

Välj fönsterputs efter dina behov

Oavsett om du har heltäckande glasväggar eller glas på taket kan vi ta hand om rengöringen av dem åt dig. Har du lite mer unika fönster eller kanske lite äldre typ av fönster kan vi ta hand om dem också. Vår specialitet är fönster på höga höjder men vi putsar givetvis dina fönster även om de är på markplan.

Nöjda kunder är vårt fokus

Vi är ett litet företag och våra kunder är otroligt viktiga för oss. Därför har vi en 100 % nöjd kund-garanti. Vi strävar dessutom hela tiden mot att bli ännu bättre och vår täta kundkontakt hjälper oss med det. Målet är absolut nöjda, återkommande kunder. Med tanke på hur många av dem som har en löpande tjänst hos oss, är vi på god väg.

Många nya kunder kommer dessutom via rekommendationer, vilket för oss är det finaste betyg vi kan få. När du vill boka fönsterputs i Sollentuna hos oss får du en individuellt anpassad offert. På det sättet kan vi ge dig konkurrenskraftiga priser för våra tjänster.

Varför ska du putsa fönster?

Oavsett om du har en villa, lägenhet eller äger flera byggnader är det viktigt att putsa fönster. Rena fönster skapar en mer attraktiv byggnad eftersom den ser mer omhändertagen ut.

Har du kunder som besöker din fastighet är det ännu mer viktigt att ta hand om fönstren. Det kan verkligen göra en väsentlig skillnad på upplevelsen och första intrycket hos besökaren.

Att till exempel vakna upp på ett hotell och titta ut för att mötas av fläckiga fönster är ofta sådant som gästerna kan klaga på. Faktum är att en del av våra kunder är exklusiva hotell och där kan definitivt gästerna njuta av en vacker utsikt.

Prisexempel på fönsterputs i Sollentuna

Antal, sidor och höjd är en del faktorer som påverkar priserna. Sedan erbjuds även tilläggstjänster som karmtvätt eller avtorkning av fönsterbleck. Nedan finner ni några prisexempel på fönsterputs i Sollentuna.

  • Therese i Edsviken: Bor i en stor villa med 40st 2-sidiga fönster. Hon önskar också att vi torkar av karmar och putsar av ett glasräcke på verandan. Fönsterna kräver stege. Priset för detta blir 2850kr efter RUT-avdraget.
  • Joel i Häggvik: Bor i en lägenhet om 4 rok och han har en inglasad balkong. Fönsterna putsas på 2 sidor och kräver ingen stege. Priset hos Joel skulle bli 845kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

De vanligaste frågorna om fönsterputsning i Sollentuna

Då vi arbetat med fönsterputsning i över 15 år har vi givetvis fått dom flesta frågor som våra kunder undrar över. Under vår FAQ – Vanliga frågor har vi samlat svaren på många av dessa frågor.

  • Måste jag vara hemma när fönsterputsningen äger rum?
    Nej, det måste du inte. Vi behöver bara ha tillgång till bostaden. Många av våra kunder möter upp fönsterputsaren på morgonen och lämnar en nyckel innan dom åker till arbetet. Det är dock bra att om vi kan kontakta dig ifall vi har några frågor.
  • Vad använder ni för rengöringsmedel när ni putsar fönster?
    Vi använder oss av ADE Fönstersåpa som är Svanenmärkt.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet