Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Södermalm

Fönsterputs SödermalmFönstren på en byggnad påminner om ögonen i ett ansikte. Hur vi uppfattar byggnader beror i allra högsta grad på hur fönstren ser ut. Inte minst bland de anrika byggnaderna som stolt står på Södermalm. Smutsiga fönster kan få en hel byggnad att se eftersatt ut, medan rena fina fönster kan ge den ett lyft.

Låt oss putsa dina fönster på Södermalm

Vi på Höga Höjder har varit specialister på fönsterputs i Stockholm sedan 2008 när vi började vår verksamhet. Utav de 6 fönsterputsare som arbetar hos oss har 4 ett särskilt höghöjdscertifikat. Det här innebär att vi har den specifika utbildningen som krävs för att putsa fönster på annat än marknivå. Vi kan alltså putsa dina fönster oavsett om du har skyltfönster, heltäckande glasväggar, takfönster eller fönster som öppnas över vattnet.

Avgaser från trafiken gör att smutsen på fönstren kan kännas klistrigt och inte vill släppa riktigt. För att få rent fönstren krävs alltså lite extra finess för fönsterputsning på Södermalm. Den anrika stadsdelen har många äldre byggnader och ofta har den typen av fastigheter äldre och mer krävande fönster.

Även om fönsterputsning inte är särskilt komplicerat i teorin, är det just sådana här utmaningar som verkligen visar vilka proffsen är. Vi har både kompetens och erfarenhet att utföra fönsterputs av den här typen utan några som helst problem.

Nöjda kunder är vår högsta prioritet

Höga Höjder är det lilla företaget som ger oss fördelen att vi känner varandra väldigt väl. Det märker även våra kunder och det är en fördel som ger oss goda relationer även med dem. Dessutom har vi en 100 % nöjd kund-garanti så att du som kund ska känna dig helt trygg och nöjd med vår tjänst. Vår kontakt med kunderna gör att vi hela tiden kan vara så bra som möjligt och möta kundernas krav.

Hos oss finns det alla möjliga sorters kunder, från privata hem till exklusiva hotell och stora byggfirmor.

Skräddarsy din fönsterputsning på Södermalm

När du ska boka fönsterputs på Södermalm fyller du i kontaktformuläret på vår hemsida och därefter hör vi av oss, alternativt ringer du oss direkt. Du får prata med en kunnig person i vårt team som gärna svarar på ytterligare frågor.

Tack vare att vi anpassar offerten efter dina behov behöver du inte heller oroa dig för att betala för en tjänst du inte utnyttjar. Det här betyder att ditt pris för fönsterputs på Södermalm är baserat på dina unika behov. Bland annat baserar vi det på antal fönster, hur de är placerade och hur ofta du vill att vi kommer till dig om du vill ha ett löpande abonnemang.

Höga Höjder erbjuder säker fönsterputsning på Södermalm

Våra krav på utrustning och personal är höga. Vi vill nämligen inte lämna utrymme för oförutsedda händelser på grund av bristande utrustning eller outbildad personal. Därför har alla som arbetar hos oss EU-certifikat för arbete på hög höjd. Utöver det har vi bara de bästa leverantörerna för vår utrustning.

Metodiken vi använder oss av låter oss komma åt att putsa fönster på platser som är svåråtkomliga för många andra. Det gör oss lämpade att putsa fönster på trånga gator och i växande infrastruktur. Detta gäller framförallt i innerstaden där uteserveringar och butiker ofta trängs i markplan. Då vi inte behöver bygga en ställning eller ta in en skylift kan dessa näringsidkare ofta fortsätta sin verksamhet utan några störningar.

Prisexempel fönsterputsning i Södermalm

Här kommer vi visa lite typsika kunder samt deras beställningar. Faktorer som påverkar pris är bland annat antal fönster, hur många sidor man kan putsa på och inglasade balkonger.

  • Hannah i Hammarby Sjöstad: Bor i en lägenhet om 3 rok med 11 st fönster som kan putsas på 4 sidor. Hon önskar även tillägget karmtvätt. Detta skulle kosta henne 714kr efter RUT-avdraget.
  • Frida i Gamla Stan: Bor i en lägenhet om 4 rok med 15 st fönster som putsas på 4 sidor. Detta skulle kosta Frida 645kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Hitta de vanligaste frågorna om fönsterputsning på Södermalm

Vi har putsat fönster på Södermalm sedan starten 2008 och har fått de flesta frågorna som kan uppstå om fönsterputsning. De vanligaste av dessa frågor har vi samlat under vår FAQ – Vanliga frågor.

  • Vad använder ni för rengöringsmedel när ni putsar fönster?
    Vi använder oss av ADE Fönstersåpa som är Svanenmärkt.
  • Kan jag kommunicera med er personal på svenska?
    Ja, all vår personal talar svenska för att ni som kund ska kunna kommunicera med våra fönsterputsare på ett enkelt sätt.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet