Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Boka din fönsterputsning i Skarpnäck

Höga Höjder putsar fönster i Skarpnäck

I den gamla stadsdelen Skarpnäck står en del av husen på ett gammalt flygfält som dessförinnan bär spår av bosättningar ända från medeltiden. Flerfamiljshus är varvade med villor. Byggnaderna behöver förstås tas om hand och även fönster putsas. Det är precis det vi gör bäst på Höga Höjder. I grannområdet Bagarmossen, där tiden verkar ha stått still sedan 1950-talet, utför vi givetvis också fönsterputsning för den som önskar.

Speciellt utbildad personal

När du vill ha en proffsigt utförd fönsterputsning i Skarpnäck är det oss du ska anlita. Vi har nämligen inte bara lång och gedigen erfarenhet, utan även medarbetare med speciella certifikat och spetsutbildningar.

En del av våra fönsterputsare i Stockholm har även höghöjdscertifikat. Våra medarbetare har alltså den spetskunskap som krävs för att utföra ett arbete på hög höjd. Där är nämligen flera olika aspekter som vi behöver tänka på för att ingen ska komma till skada eller olyckor ska ske.

Unik fönsterputsningsmodell

Även i Skarpnäck med sin långa och spännande historia kommer våra tjänster väl till pass. Eftersom vi har en lite annan metodik än andra fönsterputsare kan vi komma åt att putsa fönster och rutor som ingen annan kan. Vi använder oss av selar och linor när vi arbetar, likt de du kan se hos bland andra Räddningstjänsten.

Det betyder att vi inte behöver sätta upp ställningar, köra liftar eller stänga av området där vi arbetar. För din del innebär det bland annat att du får ett bättre pris på fönsterputsningen i Skarpnäck eftersom vi kan röra oss mer effektivt mellan olika platser. Du slipper även de här ställningarna runt din byggnad, vilket kan se stökigt ut. Faktum är att med vår teknik kommer du knappt märka att vi är där.

Vårt mål är nöjda kunder

Utöver att vi har en unik arbetsmodell strävar vi dessutom efter att ha 100 % nöjda kunder. Tack vare vår nöjd-kund-garanti och med våra täta kundkontakter har vi hela tiden möjlighet att utveckla och förbättra vårt arbete.

Många av våra kunder väljer oss om och om igen och vi får ta hand om deras fönster och rutor gång efter gång. Hos oss får du en unik offert på pris fönsterputs Skarpnäck baserad på dina specifika behov. Det är ytterligare en anledning att du minimerar risken för överpriser eftersom vi anpassar oss efter dig.

Boka fönsterputs Skarpnäck

Enklast är det att boka våra tjänster via vår webbsida. Du kan också ringa oss för att ställa frågor, få offerter och boka in tid för fönsterputsning. Vi tror på en personlig kontakt, därför får du alltid möjligheten att prata med en av våra duktiga medarbetare.

Varför fönsterputs?

Det här är en vanlig fråga som många ställer sig. Fönster som är väl omhändertagna kan lyfta känslan på en hel byggnad. Har du butiker eller någon annan typ av byggnad dit kunder kommer är det extra viktigt att hålla fönster och glasväggar rena. Att titta ut genom stripiga eller smutsiga fönster är inte trevligt för någon.

Bland våra kunder har vi både privata hem och flera stora företag, bland annat större hotellkedjor och byggföretag. De senare anlitar oss ofta för slutputsning på fönster vid nybyggnationer, där vi effektivt rengör alla glaspartier på fasaderna.

Hur ofta behöver fönster putsas?

Det här beror på var byggnaden ligger och vilken typ av byggnad det är. Ligger den nära havet eller där trafiken är extra intensiv kan det behövas en mer frekvent putsning. Har du däremot en mer avlägsen plats eller där det åtminstone är mindre trafik kan det gå lite längre mellan fönsterputsningarna. Många av våra privata kunder väljer exempelvis att putsa sina fönster en eller två gånger om året. Kontakta oss redan idag för mer information om fönsterputsning Skarpnäck!

Prisexempel fönsterputsning Skarpnäck

Här kommer vi visa ett par exempel på två stycken typiska fönsterputsningar utförda i ert område. Värt att notera är att det finns flera faktorer som påverkar priset. Några av dessa är antal, hur många sidor man kan putsa på, måste man använda stege?

  • Linus i Bagarmossen: Bor med sin familj i en fristående villa. Huset har två våningar med 11 respektive 19 fönster. Alla fönster putsas på 4 sidor och flertalet av dessa kräver tillgång till stege. Detta skulle kosta Linus 1850kr efter RUT-avdraget.
  • Gustaf i Skarpnäck: Bor i en lägenhet om 4 rok. Han har 13st fönster som putsas på 2 sidor. Han önskar även att karmtvätt utförs. Detta kommer kosta Gustaf 534kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet