Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Sigtuna & Märsta

Fönsterputs SigtunaI Sveriges äldsta stad med anor från 900-talet vilar en anrik historia. Om de gamla byggnaderna kunde prata hade vi säkert fått höra många intressanta anekdoter. När det gäller fönsterputs är ingen byggnad för svår för oss och det gäller givetvis även historiska byggnader och de eventuella krav som det kan föra med sig. Oavsett vilken typ av fastighet du bor i kan våra professionella fönsterputsare i Stockholm hjälpa dig få skinande rena fönster.

Fönsterputs i Sigtuna som skiljer sig från mängden

Tack vare att vi arbetar annorlunda än många andra fönsterputsare kan vi också komma åt fönster på platser få andra klarar. Vi använder nämligen varken liftar eller skrymmande byggställningar. Istället använder vi oss av metoden Rope Access som är en klätterteknik. Faktum är att det är samma utrustning och metodik som bland andra Alpina Fjällräddningen och Räddningstjänsten använder sig av.

Eftersom vi arbetar på det här sättet blir vi effektivare och påverkar våra kunders vardag mindre. Många gånger märker du inte ens att vi är på plats. I Sigtuna där det finns gott om trånga gator, gränder och innergårdar är det här en enorm fördel, både för oss och kunderna.

Fönsterputsning i Sigtuna med Specialutbildad personal

Arbetsmetoden kräver givetvis även specialutbildade medarbetare. Därför har 4 av våra 6 fönsterputsare höghöjdscertifikat som är godkänt enligt EU-riktlinjerna. Vår specialistkompetens har gjort att vi har många olika kunder, från byggbolag till städfirmor som saknar den här kompetensen och behöver förstärkning.

Nyproducerade byggnader blir högre men även äldre byggnader kan ha fönster placerade på svåråtkomliga platser. Vi kan ta oss an de här uppdragen tack vare att vi både har certifierad kompetens och lång erfarenhet. Dessutom är våra kunder mycket nöjda med våra tjänster och både fortsätter att använda oss och rekommenderar oss till sina vänner och bekanta. Något vi är mycket tacksamma för och tar som ett kvitto på att vi gör ett gediget arbete.

Nöjd kund-garanti för fönsterputs i Sigtuna

En annan anledning till att våra kunder är nöjda med oss är att vi har en nöjd kund-garanti för fönsterputsning i Sigtuna. Den innebär bland annat att om du inte skulle bli nöjd med vårt arbete kommer vi tillbaka och gör om det. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och det är möjligt tack vare vår täta kundkontakt.

Boka din fönsterputsning i Sigtuna

När du vill boka fönsterputs i Sigtuna kommer du att prata med en av våra medarbetare som arbetar specifikt med offerter och ordermottagningar. Du kan då ställa alla eventuella frågor och du får en personlig offert av oss. Den är skräddarsydd efter dina behov och blir på så sätt också fördelaktigare för dig prismässigt än en schablonmodell.

Spara både tid och pengar när du beställer fönsterputsning i Sigtuna

Tack vare vårt arbetssätt är vi också mer kostnadseffektiva än många andra, vilket även det betyder att vårt pris för fönsterputsning i Sigtuna blir konkurrenskraftigt. Vi behöver exempelvis inte lägga extra tid på att montera upp och ner olika byggställningar. Det sparar tid för oss och pengar för dig.

Vi har använt oss av Access Rope-metoden sedan vi startade 2008 och vi vågar kalla oss experter på det vi gör. Du kan känna dig helt trygg med våra tjänster och vi ser fram emot att få hålla dina fönster fina!

Prisexempel fönsterputsning i Sigtuna

Här kommer några exempel på vad det kan kosta med fönsterputs hos oss. Vi putsar alltid fönster med fasta priser. En del faktorer som påverkar prise är antal, sidor man kan putsa på samt om det kräver stege eller ej.

  • Daniel i Rosersberg: Bor i ett hus med 16 st fönster som putsas på 4 sidor. Fönsterna är spröjsade och kräver stege. Han väljer också att lägga till tjänsten karmtvätt. För detta får Daniel betala 1710kr efter RUT-avdraget.
  • Rebecca i Märsta: Bor med sina barn i 3 rok i centrala Märsta. Hon har 8 st fönster som putsas på 4 sidor. Priset för henne landar på 595kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

De vanligaste frågorna om fönsterputsning i Sigtuna

Då vi putsat fönster åt en mängd kunder sedan starten 2008 har vi naturligtvis också fått många frågor om våra tjänster. Dom vanligaste frågorna har vi samlat under vår FAQ – vanliga frågor.

  • Gör ni någon bakgrundskoll på er personal?
    För våra kunders trygghet utför vi alltid en bakgrundskoll på all vår personal vid anställning. Många av våra kunder lämnar nycklar eller koder till fönsterputsaren på morgonen och går sedan till arbetet, för att återvända hem efter arbetsdagens slut till rena och fina fönster. Detta är något du kan vara helt trygg med hos Höga Höjder.
  • Har ni någon ansvarsförsäkring?
    Om skador skulle uppstå hos er och som beror på vår personal så står vi självklart för kostnaden. Vi har ansvarsförsäkring hos IF upp till 10 MSEK.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet