Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs på Östermalm

Fönsterputs ÖstermalmVi är ett professionellt och erfaret fönsterputsföretag med säte i Stockholm som arbetar såväl på hög höjd som på markplan. Vårt team hjälper dig vare sig du bor i lägenhet eller har en butik med stora skyltfönster som behöver putsning.

Östermalm i Stockholm är en plats full av både bostäder och företagslokaler. Hus och lokaler med fönster som vetter ut mot de livliga gatorna kan behöva lite extra omsorg, eftersom trafik och rörelse lätt gör att det ansamlas smuts på både fönster och karmar. Läs mer här nedan om hur du kan få hjälp med fönsterputsning på Östermalm.

Våra fönsterputstjänster på Östermalm

Vi vet att behoven för fönsterputsning kan se olika ut. Därför är vi flexibla och erbjuder dig möjlighet att boka vår tjänst fönsterputs på Östermalm för en rad olika ändamål.

 • Abonnemang för fönsterputs på Östermalm: Om du vill slippa behöva ägna tid åt fönsterputsning och samtidigt alltid vill ha skinande rena fönster, då kan ett av våra abonnemang passa dig. Vi hjälper dig då några gånger per år med fönsterputsning på utsidan av dina fönster, till exempel butikens skyltfönster med mera. Mer bekvämt och enkelt än så blir det inte.
 • Engångsbeställning av fönsterputs på Östermalm: Om du bara behöver hjälp någon enstaka gång går det givetvis bra att boka in fönsterputsning för ett enskilt tillfälle. Kanske vill du göra det extra fint hemma under vårstädningen. Tveka då inte att kontakta oss.
 • Fönsterputsning Östermalm vid flytt: När du flyttar från en våning är det viktigt att du lämnar alla fönster gnistrande rena. Att flytta är ofta stressigt och då kan det vara skönt att slippa putsa alla fönster mitt i allt flyttstök. Ta istället hjälp med fönsterputsningen så kan du ägna tid och energi åt annat du måste fixa med under flytten.

Fönsterputsning på hög höjd

Att putsa fönster på hög höjd kräver en gedigen uppsättning av både färdigheter och utrustning. Vårt team av certifierade fönsterputsare har den utbildning som krävs för att göra ett bra och säkert jobb, oavsett höjd.

Våra tjänster för fönsterputsning på hög höjd inkluderar rengöring och putsning av fönster samt bland annat karmar och inglasade balkonger. Givetvis garanterar vi dig ett fläckfritt och kristallklart resultat varje gång.

Fönster behöver bli putsade både invändigt och utvändigt. Om du exempelvis bor högst upp i ett av Östermalms höga lägenhetshus förstår vi att det kan vara en skrämmande uppgift att utföra på egen hand. Ta därför hjälp av oss istället och slipp bekymmer med det.

Oavsett om du behöver fönsterputsning till din lägenhet, villa, kontor eller butik så har vi erfarenhet och rätt expertis för att få jobbet gjort effektivt och med perfekt resultat.

Boka fönsterputs Östermalm

När du vill boka fönsterputs på Östermalm gör du det direkt här via vår hemsida. Om du bokar tjänsten för lägenhet eller villa kan du också direkt se ditt pris fönsterputs Östermalm.

För att boka fyller du i hur många fönster som behöver fönsterputsning och om du vill ha några tilläggstjänster, såsom putsning av takfönster eller balkong exempelvis. Därefter skickar du in din förfrågan, så återkommer vi för att bekräfta din bokning.

Prisexempel fönsterputsning i Östermalm

Här kommer några exempel på vad en fönsterputs i Östermalm kan kosta. Priset baseras på bland annat: antal fönster, om fönsterna är spröjsade och hur många sidor man kan putsa de på.

 • Konrad på Grevgatan: Bor i en stor lägenhet om 6 rok med 19 st fönster som putsas på 4 sidor. Han önskar även boka tilläggstjänsten karmtvätt. Detta kommer att kosta Konrad 894kr efter RUT-avdraget.
 • Signe på Valhallavägen: Bor i en lägenhet om 2 rok med 8 st spröjsade fönster som putsas på 4 sidor. En puts av hennes fönster skulle kosta 654kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Undrar du något om fönsterputsning på Östermalm?

Under vår FAQ – Vanliga frågor har vi samlat de vanligaste frågorna vi fått genom åren. Har du en fråga är chansen stor att du hittar svaret där. Du är givetvis även välkommen att ringa oss om du har några frågor om våra tjänster.

 • Kan jag göra rut-avdrag för fönsterputsning och hur går jag tillväga?
  Det kan du absolut göra. Fönsterputs i privatbostad är en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner och är kopplat till ditt personnummer. Du behöver inte göra mer än att meddela oss att du önskar RUT så gör vi ansökan för dig. Vi tar hand om allt pappersarbete och du får ditt RUT-avdrag direkt på fakturan.
 • Påverkar vädret fönsterputsningen?
  Vi utför fönsterputs i Stockholm i alla väder, undantaget vid lägre temperatur än -20 grader. Har du frågor eller undrar något gällande vädrets påverkan på den fönsterputs vi levererar hos dig? Välkommen att ringa eller mejla oss.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet