Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs i Österåker & Åkersberga

Fönsterputs ÖsteråkerHar din fastighet i Österåker fönster som behöver bli professionellt putsade? Vi på Höga Höjder erbjuder fönsterputsning i Österåker för både privatpersoner och företag. Våra fönsterputsare är certifierade för höghöjdsarbete. Med metoden Rope Access genomför vi på så sätt putsning av de mest svåråtkomliga fönstren på en byggnad.

All typ av fönsterputsning i Österåker

Vi utför fönsterputsning inom hela Stockholms län och då även hos dig med fastighet i Österåker och dess skärgård. Höga Höjder åtar oss alla typer av uppdrag och du bokar enkelt här på hemsidan. Vårt duktiga team utför fönsterputs i Österåker på hotell, kontor, butiker, restauranger samt hos privatpersoner i lägenhet och villa.

Hos oss kan du dessutom få fönsterputsning på abonnemang. Då putsas fönstren utvändigt fyra till fem gånger om året. Fönsterputs Österåker tillhör område 1 och på hemsidan ser du under vilka veckor vi kommer till er kommun.

Fönsterputsning i hemmet

I lägenheter putsar vi upp till 19 fönster i våra standardpriser, har du fler fönster löser vi det självklart. Du kan även passa på att lägga till tvätt av fönsterkarmar och bågar. Vi kan dessutom avlägsna silikon- eller färgrester på rutorna om du vill det. Det kan vara nödvändigt exempelvis efter en renovering eller vid nybyggnation.

Fönsterputs i Österåker för företag

Har du takfönster eller fasadglas på din fastighet, då vet våra kompetenta fönsterputsare precis hur de ska utföra arbetet. Med sin skicklighet inom höghöjdsarbeten kommer de enkelt åt även den här typen av fönsterpartier. I många kommersiella byggnader går det inte att öppna fönstren och putsa dem från insidan. Det kan även vara så att fastigheten har en fast glasfasad.

Vi på Höga Höjder löser det här genom att använda oss av Rope Access, vilket ger oss tillgång till samtliga fönster på byggnaden. Rope Access är en arbetsmetod med sele, vilket låter oss komma åt fasaden på hela byggnaden genom klättring. Vi behöver alltså varken skylift eller byggställningar. Med fokus på säkerhet och ett väl utfört arbete putsar vi enkelt alla glasfasader, butiksfönster samt andra fasta rutor i fastigheten. Utan att varken de som är inne i byggnaden eller de som vistas utanför den behöver bli störda. Detta innebär till exempel att en restaurang kan ha sin uteservering öppen som vanligt utan att störas av en byggställning eller skylift.

Pris fönsterputs i Österåker

Vårt pris för fönsterputs i lägenhet varierar beroende på hur stor lägenheten är samt hur många sidor varje fönster har. För radhus och villa utgår vi enbart från antalet fönster. Du kan enkelt ta reda på vad du får betala utifrån antal fönster och omfattning av tjänsten genom att fylla i alla uppgifter på hemsidan. Då ser du även vad priset blir efter RUT-avdrag. Nedan finner du prisexempel för fönsterputsning av lägenhet och villa.

  • Erik i Åkersberga: Erik bor i en villa med delbara fönster. Han har 15 st och huset kräver att man använder stege. Priset för detta blir 1100kr efter RUT-avdraget.
  • Hanna i Margretelund: Hanna bor i en lägenhet. Hon har 2 rok och har 8 st 2-sidiga fönster. Hon vill även att karmar torkas. Priset för detta blir 534 kr efter RUT-avdraget.

Är du företagare fyller du i formuläret och sedan återkommer vi med en offert. Ibland behöver vi dock se fastigheten innan vi kan fastställa offerten. Då bokar vi tillsammans in en tid som passar dig.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Vanliga frågor om fönsterputs i Österåker

För att läsa fler vanliga frågor kan ni besöka vår FAQ

  • Erbjuder ni abonnemang på fönsterputs?
    Ja, vi erbjuder abonnemang på utvändig fönsterputs för villor, radhus eller lägenheter (markplan). Hör av dig för offert med fast pris. Vi erbjuder även företagare löpande fönsterputsning av skyltfönster.
  • Gör ni någon bakgrundskoll på er personal?
    För våra kunders trygghet utför vi alltid en bakgrundskoll på all vår personal vid anställning. Många av våra kunder lämnar nycklar eller koder till fönsterputsaren på morgonen och går sedan till arbetet, för att återvända hem efter arbetsdagens slut till rena och fina fönster. Detta är något du kan vara helt trygg med hos Höga Höjder.

Boka fönsterputs i Österåker

Vill du boka in fönsterputsning på abonnemang eller enstaka tillfällen kan du ta kontakt med oss via e-post eller telefon. Du får då prata med en av våra medarbetare som hjälper dig med detaljerna. Det går även bra att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar. Välkommen att boka din fönsterputs Österåker hos Höga Höjder redan idag!

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet