Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Höga Höjder - Fönsterputs Norrtälje

Fönsterputs NorrtäljePå Höga Höjder arbetar vi med fönsterputs och takarbeten av varierande slag och är specialiserade på höghöjdsarbeten. Även om vi har stort fokus på avancerad fönsterputsning i Stockholm åtar vi oss alla typer av arbeten inom kategorin.

Avancerad fönsterputs på höga byggnader i Norrtälje

Vid höghöjdsarbeten är det nödvändigt att utföraren har specialistkunskaper och därav stor noggrannhet. All vår personal som arbetar på höga höjder är EU-certifierade för den typen av uppgifter. Vi utför fönsterputs på bland annat hus, butiker, hotell och lägenheter. Fyra av våra sex fönsterputsare innehar certifikat för just höghöjdsarbete. Det innebär att vi har god kapacitet att åta oss omfattande
arbeten på exempelvis större företagsbyggnader, gallerior med mera.

Höga Höjders historia

Företaget Höga Höjder startades år 2008 av Dan Skytt och Christian Thorén. Båda hade en bakgrund inom bygg- och renhållningsindustrin och bestämde sig för att med sina spetskunskaper starta ett företag i branschen. Målet var att etablera ett företag som erbjuder fönsterputs som få andra företag i regionen kan erbjuda och samtidigt hålla fanan högt när det gäller kundnöjdhet och kommunikation.

Låt oss ta hand om din fönsterputs i Norrtälje

Vi vet att det är svårt att hinna med allt, vare sig du är företagare eller privatperson. När solens strålar börjar skina på fastighetens fönster är det allt som oftast en påminnelse om att det är dags att anlita en fönsterputsare.

Att tvätta fönster är också en vetenskap i sig och för att det ska bli riktigt bra krävs det att du gör det på rätt sätt. Där kan vi komma in och hjälpa dig, både som privatperson eller om du är företagare. Låt oss ta hand om dina fönster så du kan fokusera på annat!

Abonnemang på fönsterputs

Tiden går fort och rätt som det är det dags för en ny fönsterputsning. Med vårt abonnemang slipper du komma ihåg att boka en tid. Det är dessutom kostnadseffektivt eftersom du sparar hela 20 % på att boka upp ett abonnemang hos oss. Vi kommer till dig löpande var tionde vecka enligt ett fast rullande schema. Självklart kan du säga upp abonnemanget när du vill utan bindningstid.

Glasförsegling och kalkborttagning

Ytterligare en tjänst vi erbjuder är glasförsegling. Glasförsegling och renovering av glas är en populär tjänst hos oss och vi är frekvent anlitade av byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi förseglar glas som blivit skadat på något sätt och kan se till att exempelvis avlägsna kalkfläckar som inte går bort.

Boka fönsterputs i Norrtälje

Söker du bra pris för fönsterputs i Norrtälje har du med andra ord kommit rätt. Vi utför fönsterputsning i Norrtälje med omnejd och har genom åren fått mycket bra recensioner. Vi har i dagsläget putsat fönster hos över 10 000 nöjda kunder sedan starten 2008. På Höga Höjder utför vi vårt jobb med stor noggrannhet och precision.
Det är något vi är väldigt stolta över!

Prisexempel fönsterputsning i Norrtälje

Vi erbjuder alltid fasta priser till våra kunder. Det enklaste sättet att få en offert är att ringa eller använda sig av våran prisgenerator. Variabler som påverkar priset är antal, sidor och höjd.

  • Lars på Väddö: Vill beställa fönsterputs till sin sommarstuga. Han bor ett torp med 10 st 4-sidiga fönster med spröjs. Huset kräver stege och han önskar även karmtvätt. Priset landar då på 1200kr efter RUT-avdraget.
  • Ann i Rimbo: Bor i en stor villa med 22 st 2-sidiga fönster. Fönsterna är vändbara och kräver inte stege. Anns pris blir 880kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

De vanligaste frågorna om fönsterputsning i Norrtälje

Sedan starten 2008 har vi fått de flesta frågor våra kunder har om fönsterputsning. Dessa frågor och svaren hittar du under vår FAQ – Vanliga frågor.

  • Gör ni någon bakgrundskoll på er personal?
    För våra kunders trygghet utför vi alltid en bakgrundskoll på all vår personal vid anställning. Många av våra kunder lämnar nycklar eller koder till fönsterputsaren på morgonen och går sedan till arbetet, för att återvända hem efter arbetsdagens slut till rena och fina fönster. Detta är något du kan vara helt trygg med hos Höga Höjder.
  • Kan jag kommunicera med er personal på svenska?
    Ja, all vår personal talar svenska.

Övriga tjänster i Norrtälje

Vi arbetar inte bara med fönsterputsning i Norrtälje, utan även med takskottning, taktvätt och fasadrenoveringar.

Säkerheten för fotgängare är för oss givetvis det absolut viktigaste och när vi utför takskottningen på en fastighet tar vi alltid alla säkerhetsåtgärder som krävs för att det ska vara säkert och tryggt för alla.

Ett tips från oss är att göra en grundlig kontroll av taket innan vintersäsongen börjar, då är det lättare att upptäcka eventuella läckande tak och skadade fasader.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet