Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Nacka

Fönsterputs NackaLetar du efter fönsterputs i Nacka har du kommit rätt. Med många tidigare nöjda kunder har vi gjort det mesta inom fönsterputsning. Anlitar du oss slipper du krångla med stegar samt införskaffa olika material och produkter för att putsa dina fönster.
Med våra 15 år som leverantör av fönsterputsning i Stockholm kan du känna dig trygg när du anlitar oss.

Så här ofta bör du Putsa dina fönster i Nacka

Dina fönster hemma eller på företaget mår bra av att bli tvättade regelbundet, gärna minst några gånger per år. Beroende på hur fastigheten ligger i väderstreck och hur utsatt den är för smuts, väder och föroreningar kan byggnaden och dess fönster behöva bli rengjorda olika ofta. Om din byggnad exempelvis ligger ut mot en stor väg kan det behövas betydligt oftare.

Alla typer av bostäder och lokaler

Vi utför alla typer av fönsterputsning i Nacka. Bokar du fönsterputs i Nacka får du hjälp med att få skinande rena fönster, oavsett typ av byggnad. Med våra certifierade höghöjdsarbetande fönsterputsare kan vi nå dit det annars kan vara svårt, eller till och med verka omöjligt att komma åt. Det kanske handlar om en hög byggnad eller en vinkel som är svår att nå. Oavsett placering får vi garanterat dina fönster rena.

Säkerheten kommer alltid först

Hos oss kommer alltid säkerheten först när vi utför våra arbeten. Vi är specialister på området och har varit verksamma inom branschen sedan 2008. Idag är vi 6 stycken anställda, varav 4 av oss även har certifikat för höghöjdsarbeten. Att vara certifierad höghöjdsarbetare innebär att våra medarbetare har utbildning för att på ett säkert och professionellt sätt göra dina fönster rena, även på höga höjder.

Vi sätter alltid säkerheten först för våra anställda. Samtidigt hjälper vi dig på ett tryggt och snabbt sätt med fönsterputsningen. I Nackaområdet finns idag ett begränsat antal företag som erbjuder fönsterputsning på just höga höjder. Vi på Höga Höjder är ett av dem. Kontakta oss gärna om du har fönster som är svåråtkomliga, så hjälper vi dig!

Pris fönsterputsning i Nacka

På vår hemsida hittar du aktuella priser. Du kan givetvis höra av dig till oss för att få offert på fönsterputsning till just din byggnad. Vi besvarar din förfrågan så snart vi kan, efter att vi mottagit den. För att få en så tydlig och exakt offert som möjligt ber vi dig att beskriva så utförligt och detaljerat om uppdraget som det bara går. Det gör att vi enklare får en bild av vilket typ av jobb det innebär och hur prisbilden ser ut. Nedan finner du prisexempel på fönsterputsning i Nacka, både gällande engångsbeställningar och priser för abonnemang.

Prisexempel för engångsbeställningar

 • Fredrik i Saltsjöbaden: Bor i ett hus intill vattnet med 25 st 4-sidiga fönster och han önskar även att karmar tvättas av. Detta skulle kosta honom 1625 kr efter RUT-avdraget.
 • Sanna i Saltsjö-boo: Bor i en lägenhet om 3 rok. Fönsterna putsas på 4-sidor och hon har även en inglasad balkong hon vill få putsad. Detta skulle kosta henne 895kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser för engångsbeställning.

Prisexempel för våra abonnemang

 • Kerstin i Älta: Kerstin bor i en vinterbonad sommarstuga om ett plan. Sedan ett par år tillbaka har hon ett abonnemang hos oss på utvändig fönsterputs. Huset har 10st spröjsade fönster i markplan samt 3st källarfönster, även dessa är spröjsade. Vi torkar även av alla karmar och fönsterbleck.
  Kerstin betalar 363kr efter RUT-avdraget per tillfälle.
 • Olof i Saltsjö-Duvnäs: Olof bor med sin fru i ett stort hus i Saltsjö-Duvnäs. De har alltid putsat sina fönster själva, men har på senare år beslutat sig för att abonnera på fönsterputs. Dom har 20st fönster på övervåningen samt 20st på nedervåningen. Olof betalar 504kr efter RUT-avdraget per tillfälle.

Här kan ni läsa mer om våra abonnemang.

Läs mer eller boka fönsterputs i Nacka

Se till att ta hjälp med fönsterputsning så du istället kan lägga tid och energi på det som du vill i livet. Läs vidare på hemsidan om våra tjänster för att se detaljerade uppgifter om dem. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller vill boka in en fönsterputsning i Nacka. Via hemsidan kan du alltid begära en offert direkt. Du kan också boka tjänster därifrån.

Glöm inte att du också kan boka in regelbundna och löpande fönsterputsningar för att underlätta i vardagen. Du kommer alltid att ha rena, fina fönster utan att du ens behöver fundera på det.

Fönsterputs i Nacka – Vanliga frågor och svar

Vi har hjälpt privatpersoner och företag i Nacka sedan 2008. Under dessa år har vi fått väldigt många frågor gällande våra tjänster och dom vanligaste frågorna och svaren har vi samlat under vår FAQ – Vanliga frågor.

 • När är det lämpligt att putsa fönster?
  Det är en smaksak men vi putsar fönster året runt. Om det är riktigt kallt med låg temperatur kan det bli svårare för oss att garantera ett perfekt resultat.
 • Putsar ni fönster på helger?
  Nej, vi putsar fönster på vardagar mellan 08-17.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet