Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Lidingö

Fönsterputs LidingöFönstren på en byggnad går nästan att likna vid ögonen på ett ansikte. De spelar alltså stor roll för hur resten av byggnaden uppfattas. Smutsiga fönster ger hela fastigheten en illusion av att vara smutsig, medan rena fönster ger hela byggnaden ett lyft.

Fönsterputs på Lidingö med Höga Höjder

Vi på Höga Höjder har erbjudit fönsterputs i Stockholm sedan 2008 och har tvättat över 2 500 kunders fönster bara under det senaste året. Utöver dem har vi återkommande företagskunder och samarbeten med både bygg- och städfirmor som behöver kompletterande tjänster till sina verksamheter.
Att hitta bra fönsterputsning på Lidingö kan vara en utmaning, innan du hittat till oss.

Vårt mål är att ha 100 % nöjda kunder som dessutom vill fortsätta använda sig av våra tjänster. Lidingö är dessutom en lite speciell plats att putsa fönster på eftersom havet är så nära överallt och vinden ligger på. Det innebär att fönstren kan vara mer komplicerade att få rena, eftersom sältan från vattnet gärna klibbar sig fast extra hårt på glasrutorna

Vårt mål är nöjda kunder

Alla våra kunder har olika önskemål och behov beträffande sina fönster. Därför har vi gjort det väldigt enkelt att boka fönsterputs på Lidingö. Vi skräddarsyr våra tjänster
efter varje kund och det gör bland annat att du får ett riktigt bra pris fönsterputs på
Lidingö. Tack vare det skräddarsydda systemet slipper du betala för service du inte
har behov av.
Genom att vi är en mindre firma med få anställda är vi ett riktigt team som kommit nära varandra. Vi lägger också stor vikt vid att du som kund är nöjd med vårt arbete.

Kombinationen av de två pelarna ger oss en fenomenal utgångspunkt där vi arbetar noggrant, prestigelöst och med enkel kommunikation.
På den långa tid vi varit verksamma har vi samlat på oss mängder med erfarenhet.

Tack vare vår kommunikation med kunderna kan vi hela tiden förbättra vårt arbete och leverera en ännu mer finslipad tjänst.

Fönsterputs Lidingö – vårda din fastighet

Fönsterputsning ger inte bara byggnaden ett lyft utan det finns även en säkerhetsaspekt i att hålla dina fönster är rena. Fönster består av mer än bara glaset och de kan skadas eller förstöras när de inte tas om hand. Har du otäta och smutsiga fönster kan det i sin tur släppa in fukt och orsaka mögel.

Särskild utbildning för fönsterputsning

Utöver det är vår personal utbildade med EU-certifikat och av våra 6 anställda fönsterputsare har 4 stycken dessutom höghöjdscertifikat. För att få jobba på hög höjd krävs nämligen en hel del extra kunskaper kring säkerhet. Vi kan därför tillgodose de allra flesta behov hos våra kunder och jobbar även med höga fastigheter.

Det är faktiskt inte bara fönster på hög höjd som kräver extra utbildning. Faktum är att det kan vara lite av en utmaning att putsa fönster på ett säkert vis med perfekt
resultat. Eftersom det finns en del gamla fönster som kräver en viss finess, samtidigt som nyare byggnader kan ha heltäckande glasväggar, behöver vår personal ha god kunskap om hur de ska hanteras.

Så överlåt fönsterputsningen till oss som är proffs. Vi lovar att du kommer att bli nöjd med resultatet!

Prisexempel fönsterputsning i Lidingö

Priserna varierar beroende på hur mycket som ska putsas. Även hur många sidor man kan putsa fönsterna på påverkar priset. Nedan följer några exempel på hur det kan se ut och vad det kan kosta att putsa fönsterna med oss.

  • Sophia i Kottla: Bor i en lägenhet om 6 rok med 4-sidiga fönster. Hon har även 2 st inglasade balkonger som hon önskar få putsat. Det skulle kosta henne 1345kr efter RUT-avdraget.
  • Claes i Gåshaga: Bor i en stor villa med 34 st 2-sidiga fönster. Han har även ett glasräcke som han vill få putsat. Priset skulle landa på 2010kr och då är även servicebil inkluderat.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Fönsterputsning på Lidingö – Vanliga frågor och svar

Sedan starten 2008 har vi fått väldigt många olika frågor om våra tjänster. De vanligaste av dessa frågor har vi samlat under vår FAQ – Vanliga frågor och svar.

  • Har ni någon ansvarsförsäkring?
    Om skador skulle uppstå hos er och som beror på vår personal så står vi självklart för kostnaden. Vi har ansvarsförsäkring hos IF upp till 10 MSEK.
  • Kan man anlita er både som privatperson och företag?
    Ja, vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi putsar årligen över tusen privata hem och hjälper även stora som små företag med allt från fönsterputs av stora hotell till skyltfönster och mindre lokaler.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet