Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Kungsholmen

Fönsterputs KungsholmenLetar du efter en professionell tjänst för fönsterputs på Kungsholmen? Då har du kommit rätt! Vi har lång erfarenhet av fönsterputs och arbete på höga höjder. Fönsterputsning Kungsholmen är en av våra tjänster som du kan boka här via hemsidan.

Vare sig du bor i lägenhet i en av Kungsholmens fina gamla byggnader eller har en företagslokal på någon av stadsdelens alla myllrande gator, kan vi hjälpa dig.

Få kristallklara fönster

Vårt team av erfarna fönsterputsare i Stockholm hjälper dig med fönsterputs av högsta kvalitet. Smutsiga fönster är något som verkligen kan dra ner känslan i en bostad eller lokal. Med vår hjälp kommer du att kunna njuta av kristallklara fönster och slipper göra det tuffa jobbet själv. Vi använder bara de bästa rengöringsprodukterna för att säkerställa att dina fönster blir gnistrande rena.

Fönsterputs för företag och privatpersoner

Vi på Höga Höjder hjälper både företag och privatpersoner. Vår tjänst fönsterputs Kungsholmen är tillgänglig för dig oavsett om du bor i bottenvåningen eller högst upp i en takvåning. Driver du någon typ av rörelse som en restaurang eller liknande, alternativt är fastighetsägare, kan du givetvis också boka en tid för fönsterputsning.

Som vårt namn skvallrar om drar vi oss inte för att arbeta på höga höjder. Oavsett om du behöver hjälp med fönsterputsning av en inglasad balkong på tredje våningen eller putsning av större fönsterpartier på hög höjd, kan vi hjälpa dig.

Fönsterputs på abonnemang

Vi vet att det är vanligt att många drar sig för att putsa fönster. Att genomföra fönsterputs både invändigt och utvändigt kan nämligen vara ett rätt tufft jobb som är svårt att få till riktigt bra. Dessutom tar det mycket tid. Med vårat fönsterputsabonnemang kan du istället lägga den tiden på andra, roligare saker.

Abonnemanget för fönsterputs Kungsholmen innebär att vi putsar dina fönster en handfull gånger om året för att säkerställa att de alltid är rena och fina. På så vis kan du släppa stressen med det och veta att det alltid blir gjort. Abonnemanget går att boka sålänge vi kan nå dina fönster från markplan.

Pris för fönsterputs på Kungsholmen och Essingeöarna

I samband med att du skickar en förfrågan till oss för tjänsten fönsterputsning Kungsholmen ser du också vad det kommer att kosta. Priset kan variera, dels beroende på antal fönster du vill ha putsade och dels om du också vill få dina karmar tvättade till exempel.

Något du inte får glömma är att fönsterputsning är en hushållsnära tjänst. Det betyder alltså att tjänsten täcks av RUT-avdraget. Dessutom drar vi av ditt RUT-avdrag direkt på din faktura. Det här är alltså inget som du själv behöver krångla med.

Prisexempel för fönsterputsning på Kungsholmen

  • Nina på Stora Essingen: Bor i en lägenhet om 3 rok med 12 st fönster som kan putsas på 4 sidor. Hon önskar även att vi tvättar hennes karmar. Priset för Nina skulle landa på 714kr efter RUT-avdraget.
  • Åsa på Lilla Essingen: Bor i en lägenhet om 1 rok med 5 st fönster. Fönsterna putsas på 2 sidor. Hennes pris skulle bli 395kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Boka fönsterputs Kungsholmen

Är du trött på att se ut genom smutsiga fönster? Då är det är dags att boka en tid för fönsterputsning! Du skickar enkelt en förfrågan till oss här via hemsidan, så återkommer vi till dig. När du bokar fönsterputsning på Kungsholmen behöver du bland annat ange hur många fönster det gäller samt om du vill ha någon tilläggstjänst.

Kontakta oss redan idag för att boka din tid för fönsterputsning Kungsholmen. På så sätt kan du ta del av fördelarna med att få rena fönster, utan att behöva lyfta ett finger. Vårt team av fönsterputsare ser fram emot att ge dig fönsterputs av högsta kvalitet!

Läs om de vanligaste frågorna vi får om fönsterputsning på Kungsholmen

Genom åren har vi fått dom flesta frågor som rör fönsterputsning på Kungsholmen, dom vanligaste frågorna och svaren har vi samlat under vår FAQ – vanliga frågor.

  • Kan ni putsa fönster på hög höjd?
    Detta är vår specialitet! Vi löser de allra flesta utmaningar när det kommer till fönster. Vi har specialutbildad personal genom rope access (C2 Vertical Safety) vilket innebär att vi kan hänga i rep och putsa. Utöver det har vi också möjlighet att använda oss av skylift om det skulle behövas.
  • Måste jag vara hemma när fönsterputsningen äger rum?
    Nej, det måste du inte, vi behöver bara ha tillgång till bostaden. Många av våra kunder möter upp fönsterputsaren på morgonen och lämnar en nyckel innan dom åker till arbetet. Det är dock bra att om vi kan kontakta dig ifall vi har några frågor.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet