Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs i Kungsängen

Fönsterputs KungsängenAtt sköta om och ta hand om fönstren på din fastighet är viktigt. Det är inte bara för en privatperson som fönsterputs är en nödvändighet. Rena fönster kan få en hel byggnad att se mer omhändertagen ut och gagnar definitivt företagen som är verksamma i byggnaden eftersom kunderna upplever den som mer trivsam både från ut- och insidan.

Med havsvattnet så nära kan det vara en utmaning med fönsterputsning i Kungsängen. Glasen kan kännas klibbiga, som om smutsen inte riktigt vill släppa taget om ytan. Genom vår långa erfarenhet vet vi precis hur smutsen ska bemästras för att få ett riktigt bra resultat. Behöver ni fönsterputsning i Kungsängen är vi med andra ord företaget för dig.

Professionell fönsterputs i Kungsängen

Hos oss på Höga Höjder har vi alla typer av kunder. Vi har putsat fönster hos över 2 500 privatakunder i Stockholm det senaste året och har dessutom flera företagskunder: allt från exklusiva hotellkedjor till byggfirmor där vi putsar nyproducerade fastigheter.

Höga Höjder har levererat rena fönster i Stockholm sedan 2008.

Pris fönsterputs i Kungsängen

För att boka fönsterputs i Kungsängen fyller du i formuläret här på hemsidan. Du kan också ringa till oss direkt så får du prata med en av våra duktiga medarbetare som arbetar specifikt med att ta hand om dina förfrågningar. Då får du en skräddarsydd tjänst anpassad helt efter dina behov och önskemål. Det i sin tur gör att du får ett riktigt bra pris på fönsterputsning i Kungsängen och du betalar alltså bara för de specifika tjänster du beställer.

Prisexempel för fönsterputsning i Kungsängen

Här kommer några exempel på vad fönsterputsning kan kosta hos Höga Höjder. Några variabler som påverkar priset är antal fönster, antal sidor man kan putsa på eller om stege krävs.

  • Robert på Mullbergsstigen: Bor i en lägenhet om 2 rok. Fönsterna putsas på 4 sidor och är 7 st till antalet. Han har även en inglasad balkong som han önskar få putsad. Hans pris landar på 845kr efter RUT-avdraget.
  • Camilla i Tibble: Bor i ett parhus med 18 st fönster som putsas på 2 sidor. Vissa av fönsterna är fasta och kräver stege. Camilla skulle få betala 700kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Specialutbildad personal hos Höga Höjder

Inte nog med att vi har lång och gedigen erfarenhet. Vi har dessutom speciellt utbildad personal som har godkänd EU-utbildning och särskilda höghöjdscertifikat. För att kunna arbeta på annat än marknivå behövs nämligen specialistkunskaper. Det här har vi både för att säkerställa tryggheten för våra medarbetare och alla som vistas i området när vi putsar fönster.

Nöjda kunder är vårt mål

Vi vill givetvis att du ska vara nöjd med våra tjänster och därför har vi en 100 % nöjd kund-garanti på fönsterputs i Kungsängen. Den innebär bland annat att om du inte är nöjd med vårt utförda arbete kan du helt enkelt få det utfört igen. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och vår täta kundkontakt hjälper oss med just det. För oss är det viktigt att veta vad du tycker och hur vi kan göra dig ännu mer nöjd.

Ingen fönsterputs i Kungsängen är för svår för oss

Det som gör oss på Höga Höjder unika är vårt arbetssätt. Vi kan komma åt och putsa fönster där många andra inte kan. Det här är för att vi använder oss av en typ av utrustning som är lik den bergsklättrare använder. På det viset kan vi undkomma stora byggställningar som tar extra tid att både sätta upp och plocka ner. Vi blir därför smidigare och snabbare än de flesta andra firmor. Även byggnader som kan vara mer känsliga att arbeta på kan vi ta oss an av just de ovannämnda anledningarna.

Givetvis är vårt utrustning regelbundet kontrollerad och vi använder oss av de främsta leverantörerna inom sina respektive områden. Boka din skräddarsydda tjänst hos oss idag och bli en av våra många nöjda kunder!

Vi har samlat de vanligaste frågorna i vår FAQ

I vår FAQ hittar du de vanligaste frågorna och svaren om fönsterputsning i Kungsängen. Självklart är du även välkommen att ringa oss med dina frågor.

  • Måste jag förbereda något innan fönsterputsning?
    Innan vi kommer behöver du flytta undan eventuella möbler samt saker som står i/framför dina fönster. Gardiner brukar räcka att dra åt sidan.
  • Påverkar vädret fönsterputsningen?
    Vi utför fönsterputs i Stockholm i alla väder, undantaget vid lägre temperatur än -20 grader. Har du frågor eller undrar något gällande vädrets påverkan på den fönsterputs vi levererar hos dig? Välkommen att ringa eller mejla oss.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet