Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Järfälla

Fönsterputs JärfällaSöker du någon som kan fönsterputs i Stockholm? Att hitta en bra fönsterputsare i Stockholm är inte alltid en enkel uppgift. Vad som gör det till ett hantverk är just faktumet att resultatet beror på vem som utför arbetet.

Därför är det viktigt med fönsterputs i Järfälla

Även fast Järfälla kanske är mest känt för alla fornlämningar behöver även de lite nyare byggnaderna tas om hand. Fönster på byggnader är mer viktiga än vad vi kanske tror. Rena fönster ger nämligen en byggnad den lilla extra känslan av att den är väl omhändertagen. Driver du ett hotell eller har en annan byggnad dit kunder kommer ger skinande rena fönster ett mycket gott intryck till de som går in.

Inte nog med det, när kunderna väl är inne i byggnaden är det trevligt att kunna titta ut genom rena fönster. Utan att störas av strimmor, fläckar eller annat som kan sitta på glaset. Faktum är att några av våra största kunder är exklusiva hotellkedjor som verkligen vill ge sina kunder en bra upplevelse.

Privat eller företag

Oavsett om du har ett företag eller vill ha fönsterputsning i Järfälla till ditt privata hem kan vi hjälpa dig. Sedan vi startade 2008 har vi putsat fönster i över 10 000 privata hem och många är dessutom återkommande kunder. Tillsammans med våra privata kunder är vi även anlitade av olika företag. Däribland finns byggföretag som behöver få fönstren på deras nyproduktioner putsade. Smutsen där kan nämligen sitta extra hårt eftersom det är en blandning av färg, silikon, byggdamm och mycket mer.

Glasklart med Höga Höjder

Vi är ett litet företag med 6 stycken anställda och certifierade fönsterputsare. Av dem har 4 dessutom ett särskilt höghöjdscertifikat som ger extra kompetenser. Det är nämligen många detaljer kring bland annat säkerhet som krävs i och med arbete på höjden. Utöver fallrisken för de som arbetar finns även andra aspekter som har med säkerheten för privatpersonerna på marken att göra.

När du är redo att boka fönsterputs i Järfälla kommer du få prata med vår kundtjänst som sköter offerter och ordrar. Du får alltså möjlighet att prata med en kunnig person redan från start som kan skräddarsy en tjänst till dig.

Vi fokuserar på nöjda kunder

Hos oss på Höga Höjder är det viktigast av allt att du som kund blir 100 % nöjd med vår tjänst. Därför har vi en tät kundkontakt och strävar hela tiden efter att bli ännu bättre. Vi har en familjär känsla hos oss och det märker också våra kunder. Det går att läsa i de fina recensioner vi får.

Du som kund är viktigast för oss och vi är bara ett samtal eller mejl bort för eventuella frågor eller synpunkter.

Prisexempel fönsterputsning i Järfälla

När du kontaktar oss kommer du att få ett pris på fönsterputs i Järfälla. Vi putsar alla typer av fönster på de flesta platser, så vad du än har för önskemål, tveka inte att höra av dig. Med vår långa erfarenhet är vi säkra på att du kommer att bli nöjd. Nedan hittar du prisexempel på fönsterputsning i Järfälla.

  • Miranda i Barkarby: Bor i en nyproducerad lägenhet om 2 rok. Hon har ett glasräcke på balkongen hon också vill få putsat. Fönsterna i lägenheten putsas på 2 sidor. Hennes pris blir då 745kr efter RUT-avdraget.
  • Alexander i Veddesta: Bor i en 70-talsvilla med stora fönster. Till antalet är det 18st fönster som putsas på 4 sidor och öppnas inåt så stege behövs inte. 900kr skulle denna puts kosta honom efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

De vanligaste frågorna om fönsterputsning i Järfälla

Nedan finner du två stycken vanliga frågor vi får, vill du se fler frågor och svar hittar du dem under vår FAQ – Vanliga frågor.

  • Har ni med er eget material?
    Vi har med oss allt material vi behöver, såsom utrustning och rengöringsmedel. Behövs det stege eller andra redskap för att nå högre upp tar vi även med det om ni informerat oss om höga fönster vid beställningen.
  • Tar ni bort kalk och kalkavlagringar på fönster?
    De senaste åren har vi upptäckt att mängden kalkavlagringar ökat markant vid fönsterputs. Ofta ser resultatet bra ut när vi lämnar objektet och kunden är nöjd. Efter några timmar eller dagar framträder kalket igen och fönstren ser åter smutsiga ut. Tyvärr försvinner inte kalk av en vanlig fönsterputs – utan det krävs speciella rengöringsmedel och verktyg för att få bort detta. Problemet är störst i Stockholms och Uppsalas innerstad och det är inte ovanligt att exempelvis bostadsrättsföreningar anlitar oss för borttagning av kalk på samtliga sina fönster. Kontakta oss gärna för en offert gällande borttagning av kalk. Vad som orsakar kalkavlagringar kan variera men vanliga orsaker är att vatten från en putsad fasad rinner ner på fönstren eller att betongdamm blåst upp på fönstren från en närliggande byggarbetsplats. Ring eller mejla oss för offert.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet