Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Huddinge - specialisten på höghöjdsarbeten

Fönsterputs HuddingeDet kan vara svårt att putsa fönster så de blir rena och snygga, inte minst om fönstren sitter väldigt högt upp. Beroende på antal och storlek på dina fönster, kan det dessutom ta en hel del tid i anspråk.

Oavsett om det är i bostaden, på kontoret eller i ett hotell brukar det finnas en hel del fönster som upptar en stor del av väggarna. Det är viktigt med regelbunden rengöring av fönstren, både av hygienskäl och för att skapa en känsla av välbehag. Trots att en del putsar fönster själva är det många som tar hjälp, inte minst i Huddinge som är ett område med ett stort antal villor.

Höga Höjder kan hjälpa dig med fönsterputs i Huddinge

I nuläget finns 6 stycken passionerade fönsterputsare på företaget Höga Höjder som är redo att göra dina fönster skinande rena. Vi har kompetens att hjälpa dig som är lägenhets- eller villaägare, likväl som dig som har fönster på företagskontor eller butiksfönster som behöver bli rena. Vi hjälper företag och privatpersoner med fönsterputs i Stockholms län.

Förutom att erbjuda en garanti som säkerställer att du alltid blir nöjd är vi också specialiserade på höghöjdsarbeten. Oavsett om det är hotell eller andra höga byggnader kan du få dina fönster rena helt utan byggställningar.

Fönsterputs för lägenhets- och villaägare eller företagslokaler

Det finns olika livssituationer som kan göra det nödvändigt att få hjälp med att få dina fönster rena och snygga. Du kanske har barn som tenderar att lämna små handavtryck på fönstren. Inte minst gör familjelivet oftast att du har begränsat med tid. Är du senior kan det, trots att du fortfarande är pigg, vara skönt med hjälp med fönsterputsningen när du kommit till åren.

Oavsett vilken situation du befinner dig i kan det underlätta betydligt i vardagen om någon av våra duktiga fönsterputsare i Stockholm återkommande putsar dina fönster.

Fördelar med Rope access

Eftersom byggnadsställningar inte behövs när vi arbetar kan aktiviteten runt fastigheten pågå som vanligt. Det är en fördel om du exempelvis har en fastighet mitt i Huddinge Centrum. Restauranger kan ha sina uteserveringar öppna som vanligt och besökare kan röra sig fritt.

Klättertekniken Rope access ger hotell, butiker och restauranger fördelen att inte behöva ta hänsyn till fönsterputsare och eventuella störande objekt som byggställningar eller liftar utanför. Dessutom är det betydligt mer kostnadseffektivt. Ditt företag sparar tid och pengar på det förberedande arbete som byggställningar eller skylift innebär.

Ofta tillåts det inte att använda skylift eller byggställningar på innergårdar. Då är vi på Höga Höjder med fönsterputsning i Huddinge ett alternativ. Vi tar effektivt hand om utmaningarna med avancerad fönsterputsning.

Anlita professionella experter

Du kan begära offert och boka fönsterputs i Huddinge enkelt online på vår hemsida. Pris fönsterputs i Huddinge varierar beroende på vilken tjänst du efterfrågar. Medan priset för lägenheter finns från 345 kronor per tillfälle, ligger kostnadseffektiv fönsterputs för villa och radhus från 700 kronor och uppåt per tillfälle. Dessutom kan du abonnera på fönsterputs för återkommande service. Nedan finner du två prisexempel på fönsterputsning i Huddinge, både gällande engångsbeställning samt vårat abonnemang.

Prisexempel engångsbeställning

  • Maria i Kungens Kurva: Bor i en enplansvilla med 16 st 2-sidiga fönster samt ett uterum hon vill få putsat. Detta skulle kosta henne 940kr efter RUT-avdraget.
  • Erik i Trångsund: Bor i en stor villa med 36 st 4-sidiga fönster varav hälften har spröjs. Här krävs det även servicebil med stege för att putsa. Detta skulle kosta honom 2460kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser för engångsbeställning.

Prisexempel fönsterputsabonnemang

  • Hamid i Segeltorp: Hamid bor med sin familj i en nybyggd enplansvilla med 17st fönster. Han har tecknat ett fönsterputsabonnemang hos oss då vi kommer ut var 10:e vecka. Hamid betalar 152kr efter RUT-avdraget per tillfälle.
  • Johanna i Vårby: Johanna bor i ett stort hus i Vårby. Huset är i två plan. På ovanvåningen har hon 10st fönster och på nedre plan 12st fönster. Johanna betalar 308kr efter RUT-avdraget per tillfälle.

Här hittar ni mer information om våra abonnemang

FAQ – Vanliga frågor om fönsterputsning i Huddinge

Vi har inte bara putsat fönster sedan starten 2008, vi har även svarat på frågor från våra kunder. Dom vanligaste av dessa frågor har vi samlat tillsammans med svaren i vår FAQ – Vanliga frågor

  • Vad händer om jag inte blir nöjd med fönsterputsningen?
    Vi strävar alltid att ha 100% nöjda kunder. Skulle du inte bli nöjd försöker vi rätta till det. Vi kommer tillbaka och ser till att du blir nöjd.
  • Vad kostar det att få hjälp med att putsa fönstren hemma?
    Vi arbetar alltid med fasta priser och ger dig en individuell offert. Antingen kan du använda priskalkylatorn på vår hemsida eller ringa oss på 08-410 470 14 för snabb och smidig offert.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet