Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Haninge

Fönsterputs HaningeRena fönster är en viktig del av en byggnads utseende och utstrålning. Det spelar ingen roll om det gäller en villa, butik, industrilokal, ett lägenhetskomplex eller hotell. När byggnadens fönster är smutsiga drar det ner helhetsintrycket och den ser betydligt mer sliten och förfallen ut än vad den faktiskt är. Rena fönster bidrar även till en betydligt bättre inomhusmiljö, då det både ser trevligare ut och mer ljus släpps in.

Höga Höjder – experter på fönsterputsning i Haninge

Har du en lokal eller fastighet i Haninge kan vi på Höga Höjder ge dig professionell fönsterputsning till ett bra pris. Vi utför också våra tjänster hos privatpersoner.

Höga Höjder grundades 2008 och har varit verksamma inom fönsterputsning i Stockholm sedan dess. Idag har vi åtta stycken anställda, varav fyra har certifikat för höghöjdsarbeten. Vi erbjuder fönsterputsning i Haninge och Stockholm med omnejd, men utför även andra arbeten som till exempel takskottning på vintern.

Höga Höjder har ett säkert och effektivt sätt att arbeta på när det gäller just höga höjder, men vi åtar oss även all annan form av fönsterputsning. Det spelar ingen roll om du har en liten enplansvilla, en lägenhet på högsta våningen eller en stor fastighet – Höga Höjder hjälper dig att få snygga fönster!

Vår teknik för höghöjdsarbete är den så kallade Rope Access-metoden som är en typ av certifierat klättringsarbete. Den här metoden gör att våra certifierade medarbetare kan nå mycket svåråtkomliga partier för fönsterputsning, utan att använda skyliftar och annan skrymmande utrustning. Det gör att verksamheten kan fortgå precis som vanligt utan några som helt störningar, medan vi putsar fönsterpartierna.

Boka fönsterputs Haninge

För dig som behöver fönsterputs i Haninge är det bara att kontakta oss på Höga Höjder. Utifrån dina behov lägger vi fram en skräddarsydd lösning för just dig. Behöver du till exempel kontinuerlig fönsterputsning erbjuder vi en abonnemangslösning, där vi automatiskt kommer och putsar dina fönster med jämna
mellanrum.

Är du företagare vågar vi påstå att det är extra viktigt att ha rena och fina fönster i en så pass stor kommun som Haninge, som med sina nästan 100 000 invånare är en av de största i Stockholms län. Speciellt om du har en butik eller någon annan rörelse, med många som passerar förbi verksamheten varje dag. Då vill du förstås att det ska se så snyggt och propert ut som möjligt. Som specialister på att arbeta högt upp är ingen byggnad för stor eller för svår för oss!

Pris fönsterputs Haninge

Hur mycket det kostar med fönsterputsning i Haninge beror givetvis på hur många och hur stora fönster du har. Var fastigheten ligger och hur den är utformad spelar också in. När du kontaktar oss får du alltid ett skräddarsytt erbjudande för dig och din fastighet. På det viset blir tjänsten alltid prisvärd eftersom du inte betalar efter ett standardpris. Nedan finner du prisexempel för fönsterputsning i Haninge.

  • Daniel i Brandbergen: Bor i en liten lägenhet om 1 rok. Hans fönster putsas på 2 sidor. Detta kostar honom 395kr efter RUT-avdraget.
  • Christina i Vendelsö: Bor i ett hus med 22st 4-sidiga fönster där flertalet kräver stege. Detta skulle kosta honom 1450kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Gör som tusentals andra – anlita Höga Höjder

Med över 10 000 nöjda kunder sedan starten 2008 är Höga Höjder en fönsterputsfirma du kan lita på. Vår långa erfarenhet, kombinerat med specialiseringen på höghöjdsarbeten gör att vi kan åta oss en mängd varierande uppdrag, både stora och små. Kontakta oss på Höga Höjder för mer information och boka din fönsterputsning redan idag!

Vanliga frågor och svar om fönsterputsning i Haninge

Efter 15 år har vi fått dom flesta frågor man kan få gällande fönsterputsning. De vanligaste av dessa frågor och svar har vi samlat under vår FAQ, eller som det heter på svenska, vanliga frågor.

  • Kan man anlita er både som privatperson och företag?
    Ja, vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi putsar årligen över tusen privata hem och hjälper även stora som små företag med allt från fönsterputs av stora hotell till skyltfönster och mindre lokaler.
  • Måste jag förbereda något innan fönsterputsning?
    Innan vi kommer behöver du flytta undan eventuella möbler samt saker som står i/framför dina fönster. Gardiner brukar räcka att dra åt sidan.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet