Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Hägersten & Älvsjö

Fönsterputs HägerstenEtt hem eller en arbetslokal med putsade fönster skapar en ombonad och välkomnande atmosfär som är trivsam att vara i. Rena fönster ger också ett snyggt och fräscht intryck. Men att hålla fönster smutsfria och putsade kan vara ett tidsödande arbete. Speciellt om det är en större fastighet med många fönster som behöver puts både utvändigt och invändigt. Många gånger kommer mer brådskande sysslor i vägen.

Därför är det en god idé att ta hjälp med putsning av era fönster, så att det verkligen blir av. Letar du efter hjälp med fönsterputs i Hägersten, så har du alltså hittat helt rätt.

Fönsterputs för privatpersoner och företag i Hägersten

Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med fönsterputsning i Hägersten. Du som privatperson kan få hjälp med fönsterputs vare sig du bor i villa, radhus eller lägenhet. Därtill kan vi även hjälpa dig att putsa exempelvis din inglasade balkong.

Givetvis erbjuder vi också fönsterputsning Hägersten för företag. Vi kan hjälpa er med att putsa fönster på företagslokalen, liksom fönsterputs av skyltfönster.

Boka fönsterputs i Hägersten

Du kan enkelt boka fönsterputsning i Hägersten direkt via vår hemsida. För att boka en tid väljer du helt enkelt den tjänst som du är intresserad av och fyller i dina uppgifter i formuläret. När du har skickat din förfrågan om fönsterputs i Hägersten återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Pris fönsterputs i Hägersten, Älvsjö och Gröndal

Här på hemsidan ser du också information gällande våra priser. Vad priset blir beror exempelvis på antalet fönster som ska putsas och om det gäller fönster med ett eller flera glas.

Du som är privatperson kan beräkna ditt pris på fönsterputs i Stockholm direkt på hemsidan.

Prisexempel engångsbeställning av fönsterputs

  • Gustav i Älvsjö: Bor i 4 rok med en inglasad balkong. Han vill även att vi torkar av hans karmar. Fönsterna går att putsa på 6-sidor. Detta skulle kosta honom 1194kr efter RUT-avdraget.
  • Tommy i Gröndal: Bor i 2 rok med 11 st fönster som kan putsas på 2 sidor. En fönsterputs hos honom skulle kosta 445kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser för engångsbeställning.

Prisexempel gällande våra fönsterputsabonnemang

  • Katinka i Liljeholmen: Katinka bor i en lägenhet i markplan där hon har 11st fönster. Vi putsar av hennes utsidor var 10:e vecka. Dessutom torkar vi även av hennes fönsterbleck.Katinka betalar 183kr efter RUT-avdraget per tillfälle.
  • Anders i Liljeholmskajen: Anders bor i en liten nyproducerad lägenhet vid Liljeholmskajen. Lägenheten ligger i markplan och går att putsa utan att Anders är hemma. Han har 6st fönster där vi putsar av hans utsidor var 10:e vecka. Anders betalar 138kr efter RUT-avdraget per tillfälle.

Vill ni läsa mer om våra fönsterputsabonnemang kan ni göra det här.

Såhär ofta behöver fönster putsas

Hur ofta du behöver putsa fastighetens fönster beror på en mängd olika faktorer. Som exempelvis platsen för huset eller lokalen, vilken typ av fönster du har och mängden smuts som samlas på dem. Om fastigheten ligger nära en dammig väg kan du behöva putsa dina fönster oftare till exempel. Hägersten ligger omgärdad av både Essingeleden och E20 och på sina ställen kan det bli väldigt mycket vägdamm på fönster och fasader.

Generellt sett är det en bra idé att rengöra dina fönster utvändigt minst en eller ett par gång per år och insidan av dina fönster med några månaders mellanrum.

Varför du borde ta hjälp med fönsterputs

Vi är professionella fönsterputsare som är utbildade för att göra jobbet säkert och effektivt, vilket sparar dig både tid och krångel. Att putsa fönster på egen hand kan dessutom vara en farlig uppgift, speciellt om du måste använda en stege eller arbeta på hög höjd. När vi arbetar är vi utrustade med all nödvändig säkerhetsutrustning och har även lång erfarenheten att utföra jobbet på ett riskfritt sätt.

Dessutom har vi tillgång till högkvalitativa verktyg och hjälpmedel som effektivt kan ta bort smuts, fläckar och ränder från dina fönster. När du tar hjälp med professionell fönsterputsning kan du känna dig trygg i att arbetet blir genomfört på ett korrekt sätt och till din belåtenhet. Och det medan du kan ägna din tid åt annat. Boka fönsterputs i Hägersten snabbt och enkelt, redan idag!

Fönsterputsning i Hägersten – Vanliga frågor och svar

Vi har samlat dom vanligaste frågorna och svaren vi får i vår FAQ – Vanliga frågor. Har du en fråga är chansen stor att du hittar svaret där.

  • Gör ni någon bakgrundskoll på er personal?
    För våra kunders trygghet utför vi alltid en bakgrundskoll på all vår personal vid anställning. Många av våra kunder lämnar nycklar eller koder till fönsterputsaren på morgonen och går sedan till arbetet, för att återvända hem efter arbetsdagens slut till rena och fina fönster. Detta är något du kan vara helt trygg med hos Höga Höjder.
  • Kan jag göra rut-avdrag för fönsterputsning och hur går jag tillväga?
    Det kan du absolut göra. Fönsterputs i privatbostad är en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner och är kopplad till ditt personnummer. Du behöver inte göra mer än att meddela oss att du önskar RUTavdrag så gör vi ansökan för dig. Vi tar hand om allt pappersarbete och du får ditt RUT-avdrag direkt på fakturan.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet