Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Boka fönsterputsning i Farsta

Fönsterputs i FarstaFörorten Farsta med sina många kullar och grönområden är kanske en av de lummigaste förorterna i Stockholm. Många är de låtskrivare och kända profiler med rötterna i Farsta som hyllar området, men trots all skön grönska finns det givetvis byggnader med fönster som behöver putsas.

Fina fönster från proffsen

När det är dags för fönsterputsning Farsta är det smidigast att låta proffsen ta hand om dem. Med tanke på variationen av byggnader i området kan en del vara mer kniviga än andra. Särskilt om det handlar om högre byggnader eller de som är belägna på kuperad mark.

Vår personal har kompetens och erfarenhet

Hos oss på Höga Höjder arbetar 6 stycken erfarna fönsterputsare, 4 av dem har dessutom särskilda höghöjdscertifikat. Det innebär att de har all specialkunskap som krävs för att utföra arbeten på högre höjd. Eftersom vi inte är så många som arbetar tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kan arbeta effektivt med hög kvalitet som resultat.

Unik arbetsmetod gör att inga fönster är otillgängliga

Vår arbetsmetod på höga höjder bygger på att vi använder selar och rep av samma typ som finns inom Räddningstjänsten och Alpinräddningen. Det här betyder att vi inte har behov av stora byggställningar, liftar eller annan extra utrustning. I sin tur innebär det bland annat att vi är mer diskreta. Du kommer knappt märka att vi är där och dessutom kan vi röra oss snabbare från plats till plats.

Eftersom vi är mer effektiva i vårt arbetssätt får du även ett bättre pris fönsterputs Farsta. Du slipper nämligen betala för den extra tid det tar att sätta upp och plocka ner byggställningar och annat.

Vårt mål är nöjda kunder

I vår kundlista finns allt från privata hem till stora hotellkedjor och byggfirmor. Vi skräddarsyr varje tjänst efter dina behov så att du verkligen får bästa möjliga pris fönsterputs Farsta.

Dessutom är vi måna om våra kunder och det är en prioritet att du blir nöjd med tjänsterna. Därför har vi en nöjd-kund-garanti på plats. Med vår täta kundkontakt kan vi hela tiden förbättra vår tjänst och service.

Personlig bokning

Är du redo att boka fönsterputs Farsta kan du kontakta oss per telefon och prata med en av våra medarbetare som kan informera dig i detalj om våra tjänster. När ni har pratat igenom vad det är du behöver och i vilken ungefärlig intervall, kommer du att få en personligt anpassad offert. Enklast bokar du fönsterputs på vår hemsida och är du privatperson så kan du få ett prisförslag med en gång.

Efter att allt är klappat och klart kommer våra fönsterputsare att komma ut till dig och putsa dina fönster. Hur ofta beror helt på hur ditt behov ser ut. Du kan välja att ha återkommande fönsterputsning i Stockholm på abonnemang eller anlita oss enstaka tillfällen.

Har du en butik med stora skyltfönster kan det vara en god idé att regelbundet putsa dem. Om du däremot har en lägenhet eller villa som du vill ha fönsterputs till, kanske det räcker med en eller två gånger per år.

Vikten av att putsa fönster

Det är viktigt att hålla rent fönstren, inte bara för att det ser mer trevligt ut utan för att det kan hålla dem hälsosamma längre. Smuts som sitter länge kan nämligen äta sig in i fönsterkarm och foder om det vill sig illa.

Utöver det är det givetvis även för trevnadens skull som vi putsar fönster. Både för att kunna se ut genom dem utan att bli störda av rutan och för att en byggnad med välskötta fönster ser mer tilltalande ut.

Oavsett om du har en av butikerna i Farsta Galleria eller äger en äldre villa i utkanten av Farsta, kan vi hjälpa dig att få skinande rena fönster.

Prisexempel fönsterputsning Farsta

Det finns flera variabler som sätter priset på fönsterputsning hemma hos er. Är fönsterna lättillgängliga eller krävs det en stege? Hur många sidor kan man putsa fönsterna på? Det är några av faktorerna som påverkar. Här nedanför kommer några prisexempel på fönsterputsning från kunder i just ditt område.

  • Reza i Sköndal: Bor i en lägenhet om 2 rok. Han har totalt 7st fönster som putsas på 4 sidor. Han önskar även att karmtvätt inkluderas. Detta skulle kosta Reza 654kr efter RUT-avdraget.
  • Rosa i Farsta: Bor med sin familj i ett radhus i 3 plan. Hon har totalt 14st fönster samt ett inglasat uterum hon vill få putsat. Fönsterna putsas på 2 sidor samt är vändbara. Detta skulle kosta Rosa 860kr efter RUT-avdraget.

Mer information om våra priser hittar du här.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet