Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Boka fönsterputsning i Enskede

Fönsterputsning i EnskedeLetar du efter en enkel lösning för att få dina fönster gnistrande rena? Då har du hittat helt rätt. Vi hjälper både privatpersoner och företag runt om Enskede och hela Stockholm fönsterputsning. Även om du inte bor eller har en lokal i högtrafikerade Stockholms innerstad, behöver givetvis dina fönster ändå bli omsorgsfullt rengjorda regelbundet.

Vi vet att din tid är dyrbar. Därför har vi gjort det enkelt att boka våra tjänster online. Läs mer här nedan om hur vi kan hjälpa dig med fönsterputsning i hemmet eller i företagets lokaler.

Fönsterputsning Enskede – privatpersoner

Hos oss på Höga Höjder erbjuder vi helhetslösningar för privatpersoner som vill hålla sina hem fläckfria. Vi förstår vikten av ett rent och välskött hem och hur stor skillnad det kan göra. Både rent utseendemässigt, men också för ditt välmående.

Bor du i en av alla mysiga lägenheter i Bandhagen, Johanneshov eller någon annanstans kring Enskedeområdet, kan du kontakta oss för att få hjälp. Hos oss kan du skräddarsy fönsterputstjänster för att möta dina individuella behov.

Vi hjälper dig med allt från att putsa fönster till att tvätta fönsterkarmar. Vårt team av erfarna fönsterputsare i Stockholm kan hantera alla typer av fönster, vilket garanterar att vi lämnar dig med gnistrande rena fönster. Oavsett om du behöver hjälp med en engångsputsning eller regelbunden fönsterputs, finns vårt team här för att hjälpa till.

Fönsterputsning Enskede – företag

Som företagare vet du hur viktigt det är att göra ett gott intryck på dina kunder och klienter. Rena och välskötta affärslokaler kan hjälpa till att stärka bilden av ditt företag och ge ett mer professionellt och välkomnande intryck.

Kanske har företaget en lokal i Årsta centrum eller i närheten av Enskede som är i behov av fönsterputsning. Då kan du vända dig till oss för att få hjälp.

Vårt team av fönsterputsare levererar resultat av högsta kvalitet varje gång. Vi har expertis och utrustning för att putsa fönster i olika typer av affärslokaler, såväl skyltfönster som större glaspartier. Varje företag har olika behov och hos oss kan du få hjälp med putsning av fönster enstaka gånger eller på regelbunden basis. Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar dina specifika behov.

Expertrengöring av inglasade balkonger och altaner

Förutom att putsa fönster erbjuder vi även putsning för inglasade balkonger och altaner. Det är inte ovanligt att glömma bort att också de här ytorna behöver putsas, men de spelar en viktig roll för känslan i ditt hem. Det går utmärkt att välja exempelvis putsning av din inglasade balkong som ett till

ägg när du bokar fönsterputsning.

Varför anlita oss för fönsterputsning?

På vårt fönsterputsföretag är vi fast beslutna att tillhandahålla förstklassiga tjänster till våra kunder. Vi förstår att rena fönster kan göra stor skillnad för det övergripande utseendet på ditt hem eller på din fastighet. Därför strävar vi efter att leverera bästa resultat varje gång.

Vårt team av erfarna och utbildade fönsterputsare använder den senaste utrustningen och de bästa rengöringsprodukterna för att säkerställa att varje fönster rengörs noggrant och till en hög standard.

Vi förstår att allas behov är unika. Det är därför vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika krav. Oavsett om du behöver hjälp med att putsa fönster, tvätta fönsterkarmar eller ta hand om fönster på hög höjd.

Boka fönsterputs Enskede

När det är dags för dig att boka tjänsten fönsterputsning Enskede gör du det enkelt direkt via vår hemsida. Du anger exempelvis hur många fönster som vi ska putsa och om du vill ha några tilläggstjänster.

Bokar du tjänsten fönsterputsning Enskede för lägenhet, radhus eller villa ser du direkt ditt pris fönsterputs Enskede. Så varför vänta? Boka din fönsterputsning redan idag och så att du kan njuta av rena fönster, utan att behöva lyfta ett finger.

Prisexempel fönsterputsning i Enskede

Vad kostar det att putsa fönster hemma hos er? För att kunna svara på den frågan behöver vi lite information kring ert boende. Vi måste veta bland annat antal fönster, om det krävs stege och hur många sidor kan man putsa era fönster på. Vi erbjuder också tilläggstjänster som tex karmtvätt eller rengöring av fönsterbleck. Nedan följer några exempel på hur prisbilden ser ut för kunder i just ditt område.

  • Birgit i Enskede Gård: Bor i ett hur i två plan. Hon har 13st 4-sidiga fönster samt 11st 2-sidiga. Fönsterna kräver stege för att putsas och Birgit vill även att fönsterblecken torkas av. För detta får hon betala 1800kr efter RUT-avdraget.
  • Ann-Sophie i Enskededalen: Bor i en lägenhet om 2 rok. Hennes fönster går endast att putsa på två sidor, och dom är 8st till antalet. Hon har även en inglasad balkong hon önskar få putsad. Detta kommer att kosta henne 745kr efter RUT-avdraget.

Mer information om våra priser hittar du här.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet