Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs på Ekerö

Fönsterputs EkeröBor du på Ekerö och behöver hjälp med fönsterputsning har du hamnat rätt. Här kan du enkelt boka fönsterputsning på Ekerö. På Höga Höjder hjälper vi dig gärna vare sig du behöver hjälp med att putsa fönster på din privata bostad eller på företagslokalen.

Vi har hjälpt både privatpersoner och företagare med fönsterputsning i Stockholm sedan 2008. Vårt team av fönsterputsare är dessutom specialiserade på höghöjdsarbeten. Men även om det inte är fönsterputsning på hög höjd som du eftersöker utan du bor i en av Ekerös många magnifika villor, kan vi givetvis hjälpa dig. Läs vidare här för att ta reda på hur du kan boka fönsterputs Ekerö.

Flexibel fönsterputs på Ekerö

Vi förstår att varje kund har olika behov och önskningar när det kommer till fönsterputsning. Därför erbjuder vi dig flexibla lösningar. Oavsett om du behöver hjälp med att putsa fönster i din lägenhet, villa, radhus eller i en företagslokal kan du anpassa din bokning för just dina behov.

Utöver att putsa normalstora villafönster kan vi bland annat även hjälpa dig med putsning av skyltfönster till butiker eller restauranger. Vi utför också putsning av inglasade altaner och vi kan även tvätta karmarna runt fönstren.

Utöver att boka fönsterputsning på Ekerö vid enstaka tillfällen, kan du också välja tjänsten fönsterputsning Ekerö på abonnemang. Det innebär att vi kommer och putsar dina fönster på utsidan ett visst antal gånger per år och säkerställer att du alltid har gnistrande rena fönster. Utan att du själv behöver lyfta ett finger!

Utbildade och certifierade fönsterputsare

Vårt team på sex fönsterputsare är fullt utbildade och utrustade för att hantera alla typer av arbeten. Bland annat har vi fönsterputsare med certifikat för att arbeta på hög höjd. Det innebär att du kan anlita oss även om du bor i ett av Ekerös höga lägenhetshus, eller har en kontorslokal på hög höjd i Ekerö centrum.

Givetvis använder vi endast marknadens bästa rengöringsprodukter för att säkerställa en noggrann och effektiv putsning varje gång.

Boka fönsterputs på Ekerö

Vi har gjort det enkelt för dig att boka vår tjänst fönsterputsning på Ekerö. Du gör det nämligen direkt här på vår hemsida. För att boka tjänsten fyller du i vad det är du vill ha hjälp med. Ange hur många fönster som behöver putsning, om det är fönster med ett eller två glas, om du vill lägga till tvätt för karmar och så vidare.

När du har skickat in din förfrågan återkommer vi till dig inom kort för att bekräfta din bokning. Självklart kan du också kontakta oss via telefon eller mejl om du har några övriga frågor.

Pris för fönsterputs på Ekerö

Du som bokar fönsterputs på Ekerö för lägenhet, villa eller radhus ser ditt pris direkt när du har fyllt i dina önskemål i din förfrågan.

Glöm inte att fönsterputsning är en hushållsnära tjänst, vilket alltså betyder att den täcks av RUT-avdraget. Det gör att det helt enkelt blir billigare för dig att ta hjälp med fönsterputsning. Du behöver heller inte göra något själv för att nyttja avdraget, utan vi drar av det direkt från din faktura.

Priserna varierar beroende på hur mycket som ska putsas och om fönstren kan delas och putsas mellan eller om bara ut och insida putsas. Vi har även flera tillägg som kan påverka priset. Nedan finner du prisexempel på fönsterputsning i Ekerö.

  • Anna i Färentuna: Bor i en enplansvilla med 15 st fönster som putsas på 2 sidor. Hon vill även få sitt inglasade uterum putsat. Detta skulle kosta henne 900kr efter RUT-avdraget.
  • Piotr i Kumla: Bor i en tvåplansvilla med 23 st fönster som putsas på 4 sidor. Fönsterna kräver stege. Priset för Piotr skulle landa på 1500kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

De vanligaste frågorna vi får om fönsterputsning på Ekerö

I vår FAQ – vanliga frågor kan du läsa svaren på de vanligaste frågorna vi får om fönsterputsning på Ekerö.

  • Har ni med er eget material?
    Vi har med oss allt material vi behöver, såsom utrustning och rengöringsmedel. Behövs det stege eller andra redskap för att nå högre upp tar vi även med det om ni informerat oss om höga fönster vid beställningen.
  • Kan jag kommunicera med er personal på svenska?
    Ja, all vår personal talar svenska för att ni som kund ska kunna kommunicera med våra fönsterputsare på ett enkelt sätt.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet