Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Danderyd

Fönsterputs DanderydVåra fönster behöver bli putsade och rengjorda med jämna mellanrum. Det gäller inte minst om din bostad eller lokal ligger centralt i Danderyd nära en av de högtrafikerade vägarna. Eller så kanske du bor i en av Danderyds många vackra villor och vill slippa jobbet med att putsa husets många fönster.

Har du en butikslokal med stora skyltfönster måste de givetvis putsas regelbundet. Oavsett om du behöver hjälp med fönsterputs för din bostad i Enebyberg eller för företagets lokaler i Mörby Centrum kan du boka våra tjänster. Vi erbjuder professionell fönsterputs i hela Stockholm, inklusive Danderyd!

Därför är regelbunden fönsterputsning viktigt

Att hålla fönster rena är viktigt för både privatbostäder och företagsfastigheter. Regelbunden fönsterputsning förbättrar inte bara en byggnads utseende, utan det har också en del praktiska fördelar.

Ordentligt smutsiga fönster hindrar naturligt ljus från att komma in, vilket gör att miljön inomhus blir mörkare och mindre inbjudande. Rena fönster möjliggör däremot för maximalt ljusgenomsläpp. Dessutom förbättrar rena fönster hela känslan och atmosfären inomhus.

Det är också en bra idé att regelbundet putsa och rengöra dina fönster om du vill förlänga deras livslängd. Ansamlad smuts kan orsaka skador på fönster med tiden. Genom att regelbundet ta bort smuts på fönster och karmar kan du förhindra kostsamma reparationer längre fram då smutsen kan leda in fukt i den övriga konstruktionen.

Varför du borde ta hjälp med fönsterputsning

Att putsa fönster kan vara en ganska farlig uppgift att ta sig an. Särskilt för dig som inte är bekväm med att arbeta på höga höjder eller använda stegar. Olyckor och skador kan lätt inträffa om du inte är noggrann med säkerheten. Och det är bland annat därför som det är en bra idé att istället ta hjälp av vår tjänst fönsterputsning Danderyd.

Vårt team av fönsterputsare är utbildade i att säkert hantera alla aspekter av jobbet. Vi kan därför hjälpa dig med att putsa fönster även på hög höjd.

Förutom att du slipper riskerna sparar du även en hel del tid genom att välja vår tjänst för fönsterputsning Danderyd. Att putsa fönster kan vara ett tidskrävande arbete, speciellt om du har många fönster eller fönster som är svåråtkomliga.

En annan klar fördel med att ta hjälp för fönsterputsning är att du kan vara helt trygg med att arbetet kommer bli genomfört noggrant och effektivt. Och resultatet blir kristallklara fönster.

Boka fönsterputs Danderyd

Här på vår hemsida kan du skicka en förfrågan för att boka fönsterputs i Danderyd. Du kan anlita oss oavsett om du bor i lägenhet, villa eller radhus. Vi kan även hjälpa dig med olika tilläggstjänster såsom putsning av en inglasad altan eller tvätt av fönsterkarmar.

Självklart är tjänsten fönsterputsning Danderyd tillgänglig också för företag. Vi kan hjälpa dig med professionell fönsterputsning vare sig du har en kontorslokal, butik eller restaurang.

När du bokar fönsterputsning anger du hur många fönster som fastigheten har och eventuella tilläggstjänster. Sedan fyller du i dina kontaktuppgifter så att vi kan återkomma till dig för att bekräfta din bokning.

Pris fönsterputs Danderyd

När du bokar fönsterputs i Danderyd för villa, radhus eller lägenhet kan du beräkna ditt pris här direkt på hemsidan. För företag som behöver hjälp med företagslokaler återkommer vi med en offert när ni skickar en förfrågan till oss.

Priserna hos oss varierar på grund av en del olika faktorer. Några av dessa är antal fönster, hur många sidor man kan putsa på och om det krävs stege eller ej. Spröjsade fönster debiteras också högre. Här nedan kommer några exempel på vad det kan kosta att vara kund hos oss.

  • Roger i Stocksund: Bor i en nyproducerat lägenhet om 4 rok. Han har 15 st 4-sidiga fönster och önskar även att karmar tvättas. Detta kostar Roger 774kr efter RUT-avdraget.
  • Jasmine i Djursholm: Bor i en stor villa om 3 plan. Till antalet har hon 43 st fönster som putsas på 4 sidor. Fönsterna kräver dessutom stege för att kunna putsas. Hennes pris landar på 2500kr efter RUT-avdraget.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Fönsterputs Danderyd – Vanliga frågor

Vi har samlat dom vanligaste frågorna om fönsterputsning i Danderyd i vår FAQ. Nedan finner du ett axplock och vill du läsa läsa fler kan du besöka vår FAQ här.

  • Erbjuder ni abonnemang på fönsterputs?
    Ja, vi erbjuder abonnemang på utvändig fönsterputs för villor, radhus eller lägenheter (markplan). Hör av dig för offert med fast pris. Vi erbjuder även företagare löpande fönsterputsning av skyltfönster.
  • Putsar ni fönster på helger?
    Nej, vi putsar fönster på vardagar mellan 08-17.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet