Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Boka fönsterputs i Bromma

Fönsterputs BrommaNär du letar efter en kvalificerad fönsterputsare i Bromma med lång erfarenhet. Vi vet att du vill ha skinande rena fönster och vi hjälper dig gärna med din fönsterputsning. Så att du kan ägna dig åt något  annat kul. Du får ett fast pris och vi garanterar dig ett professionellt slutresultat. Dessutom så är vi bra på det vi gör! Våra fönsterputsare är mycket erfarna och använder endast godkända rengöringsmedel, professionella verktyg och utbildad personal. Boka din fönsterputs i Bromma idag!

Fönsterputs i Bromma med abonnemang

Höga Höjder erbjuder fönsterputs i Stockholm på abonnemang. Beställningen innebär att vi tvättar utsidan av dina fönster på ditt hus 5 gånger per år. Pris ligger 138 kronor per gång efter avdrag för RUT.

Så här fungerar prenumerationen:

● Rekommenderat är att börja med vanlig fönsterputs, då får du även en offert på vårt abonnemang tillsammans med fakturan.
● I ett senare skede kan du välja olika alternativ och bestämma dig, till exempel övervåningen varannan gång.
● Du kan säga upp ditt abonnemang när som helst, dock inte under pågående tidsperiod.
● Som prenumerations kund kan du även få förmånliga rabatter på vanlig fönsterputsning. Vi brukar rekommendera en hel fönstertvätt på varje sida 1-2 gånger per år.

Fönsterputsning till företag i Bromma

Vi erbjuder även fönsterputsning till företag såsom kontor, butiker och hotell. Dessutom så har vi tjänster från kontinuerlig fönstertvätt till specialvård av även avancerade glasdetaljer. Eftersom vi mestadels arbetar med kunder som efterfrågar hög kvalitet, såsom privata kunder, restauranger och hotell, så kan du vara säker på att vi håller en hög och jämn kvalitet på våra utförda tjänster.

Vi har putsat fönster hos mer än 10 000 kunder.

Sedan starten för 15 år sedan har vi putsat fönster hos över 10 000 kunder.

Dessutom har vi även stora kunder såsom ett av Sveriges största företag och exklusiva hotell. Det är också ofta som vi anlitas av städföretag, som inte har kunnandet för mer komplex fönsterputsning. Det här säger mycket om kvalitén på våra tjänster. Vi har även byggföretag som anlitar oss för fönsterputs av nyproduktion och dessutom åtar vi oss också gärna mer krävande uppgifter som kräver specialkunskaper. Så som tak och stora fasadglas på hög höjd. Detta möjliggörs genom våra utbildningar i så kallad repellering vilket innebär att vi hänger från taket i rep. Detta innebär att vi varken behöver  ställningar eller skylift vilket innebär att vi inte påverkar omgivningen lika mycket. Tex kan restauranger i bottenplan ha sina uteserveringar öppna som vanligt.

Kontinuerlig kvalitetsutveckling

Höga Höjder fokuserar på kontinuerlig kvalitetsutveckling för att garantera professionella tjänster. Vilket bidrar till många återkommande och nöjda kunder. Vår fokus är att hela tiden bli bättre i vårt arbete och även med kundbemötande. All vår personal är välutbildad och är EU-certifierade för sina arbeten på höjd. Dessutom så använder vi endast utrustning från ledande tillverkare av tak och stora fasadglas. Det är vårt mål att inga olyckor ska inträffar på grund av otillräcklig utbildning eller utrustning.

100 % nöjd kundgaranti

Vi erbjuder 100 % nöjd kundgaranti, så att du kan känna dig trygg när du köper fönsterputs eller andra tjänster av oss. Om du inte skulle vara nöjd av någon anledning så tar vi hand om det så snabbt som  möjligt. Vi är medvetna om att våra medarbetare ibland kan gör misstag och det är därför som vi garanterar att göra vårt bästa och ger dig 100% nöjd kundgaranti. Vårt mål och ambition är högt och det påminner oss om att ställa höga krav på vårt arbete. Dessutom så vill vi att allt ska vara perfekt. Boka din fönsterputsning idag och få ett fast pris.

Prisexempel Fönsterputsning i Bromma

Priserna varierar beroende på hur mycket som ska putsas och om fönstren kan delas och putsas mellan eller om bara ut och insida putsas. Vi har även flera tillägg som kan påverka priset. Nedan finner du prisexempel på fönsterputsning i Bromma.

  • Katarina i Alvik: Katarina bor i en 3 rumslägenhet med fönster  som inte går att dela på, dom putsas alltså enbart på ut och insida. Hon väljer även att vi ska rengöra hennes fönsterkarmar när vi är där. Katarina betalar 594 kr efter RUTavdraget för sin fönsterputs.
  • Albin i Ulvsunda: Albin bor i ett radhus i Ulvsunda och har 15 stycken fönster i 2 plan. Fönstren går att dela på och putsas därför även mellan, så kallad 4sidig fönsterputs. Ett av Albins fönster går inte att öppna och därför behövs även en stege. Albin betalar 1 100 kr efter RUTavdraget för sin fönsterputs, i priset ingår etablering för en servicebil.

Här kan du läsa mer om våra priser.

Vanliga frågor om fönsterputsning i Bromma

Nedan finner du ett par av dom vanligaste frågor vi får om fönsterputsning i Bromma. För att läsa fler vanliga frågor kan du besöka vår FAQ.

  • Erbjuder ni abonnemang på fönsterputs?
    Ja, vi erbjuder abonnemang på utvändig fönsterputs för villor, radhus eller lägenheter (markplan). Hör av dig för offert med fast pris. Vi erbjuder även företagare löpande fönsterputsning av skyltfönster.
  • Har ni någon ansvarsförsäkring?
    Om skador skulle uppstå hos er och som beror på vår personal så står vi självklart för kostnaden. Vi har ansvarsförsäkring hos IF upp till 10 MSEK.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet