Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Fönsterputs Botkyrka

Fönsterputsning i BotkyrkaDe flesta av oss vill givetvis ha fläckfria och kristallklara fönster. Däremot kan det vara svårt att ha tid eller veta vilken utrustning du ska ha för att effektivt göra det själv. Då finns vi här för att hjälpa dig. Med vårt smidiga bokningssystem online är det enkelt att boka tid för fönsterputs Botkyrka.

Höga Höjder erbjuder professionell fönsterputs i Stockholm. Vi finns tillgängliga för dig vare sig du bor i en charmig äldre lägenhet i Tullinge med fönster som är svåra att komma åt, eller har en butikslokal i Tumba Centrum.

Fönsterputsning i Botkyrka för privatpersoner och företag

Vi förstår vikten av att ha rena fönster. Speciellt för företag som vill skapa inbjudande lokaler som gör ett gott intryck på kunder. Därför erbjuder vi olika fönsterputstjänster som tillgodoser alla typer av behov.

Vare sig du vill putsa fönstren i ditt hem eller i kontorslokalen, finns vår erfarna och välutbildade personal här för att hjälpa dig. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet kan du lita på att vi levererar bästa möjliga resultat för ditt hem eller din fastighet. Vi hjälper både privatpersoner och företag med såväl fönsterputsning som olika tilläggstjänster.

Vårt tjänsteutbud av fönsterputs

Vår tjänst fönsterputs Botkyrka omfattar även rengöring av glasbalkonger och uteplatser, fönstertvätt av takfönster och rengöring av fönsterkarmar. Vi är dessutom specialiserade på fönsterputsning på hög höjd, vilket gör oss till det perfekta valet för höga byggnader och svåråtkomliga fasader.

Därtill erbjuder vi också våra tjänster till ett brett utbud av fastigheter, från lägenheter och villor till hotell, kontor och skyltfönster i butikslokaler. Oavsett vilken typ av fastighet det gäller så finns vi här för att hjälpa till att hålla dina fönster skinande rena.

Varför ta hjälp med fönsterputsning?

Det finns många anledningar till varför du bör överväga att ta hjälp med din fönsterputsning.

För det första kan säkerheten vara ett stort problem när det kommer till rengöring av fönster på hög höjd eller fönster som är svåra att nå. Att försöka rengöra sådana områden på egen hand kan i värsta fall vara farligt och leda till olyckor. Genom att istället anlita en professionell fönsterputsfirma kan du säkerställa att jobbet blir utfört säkert och effektivt.

Putsning av fönster är ofta en tidskrävande uppgift, speciellt om du har en stor fastighet med många fönster. Att anlita en professionell fönsterputsfirma kan då hjälpa dig att spara både tid och energi.

Vårt team av professionella fönsterputsare kommer också se till att jobbet utförs enligt högsta standard. Vilket garanterar kristallklara fönster varje gång. Anlitar du oss kan du vara säker på att jobbet blir utfört på rätt sätt och till din belåtenhet.

Boka fönsterputs i Botkyrka

Att boka en tid hos oss är enkelt. På vår hemsida kan både företag och privatpersoner boka en tid för tjänsten fönsterputs Botkyrka. Du väljer helt enkelt om det gäller vanlig fönstertvätt för privatpersoner eller för företag. Fönsterputs för företag kan bokas för exempelvis skyltfönster eller kontorslokaler. Du som privatperson kan boka fönsterputs för lägenhet, radhus och villa.

När du gör din bokning anger du hur många fönster som du vill få putsade och om du vill ha några tilläggstjänster. Det kan vara putsning av din inglasade balkong till exempel. Du är givetvis också välkommen att kontakta oss via telefon om du har några frågor eller funderingar.

Bokning av fönsterputs och RUTavdrag

Kom ihåg att när du bokar fönsterputsning får du använda RUT-avdraget. Det här drar vi givetvis av direkt från din faktura.

Bokar du fönstertvätt för lägenhet, villa eller radhus ser du direkt ditt pris när du har fyllt i dina önskemål och uppgifter. Du som bokar fönsterputsning Botkyrka för företag kommer få en offert från oss.

Prisexempel fönsterputsning

För att få fram en korrekt prisbild behöver lite information om bland annat hur man bor, antal fönster och hur många sidor man kan putsa dom på. Karmtvätt eller rengöring av löstagbara spröjs är också faktorer som spelar in i prisbilden. Här kommer ett par typiska exempel på hur fönsterputs i ert område kan se ut.

  • Sten i Tullinge: Bor i en enplansvilla med 19st 4-sidiga, spröjsade fönster. För detta skulle Sten få betala 1330kr efter RUT-avdraget för puts på alla sidor.
  • Richard i Norsborg: Bor med sin familj i en lägenhet om 4 rok. Dom har 14st 4-sidiga fönster samt en inglasad balkong som dom vill få putsad. Richard önskar även att karmar tvättas av. För detta får Richard betala 1074kr efter RUT-avdraget.

Vill du läsa mer om våra priser hittar du vår prislista här.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet