Villa/Radhus

Fönsterputsning av villor / radhus och andra byggnader från 800 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Företag

Höga Höjder utför fönstertvätt i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och abonnemang för skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 445 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Effektiva metoder för att ta bort färg och silikon från dina fönster: En Steg-för-Steg Guide

Vid oväntade situationer där färg eller silikon oavsiktligt hamnar på dina fönster är det avgörande att veta hur du bäst kan ta bort dessa substanser utan att skada glasytan. Här presenterar vi effektiva metoder för att ta bort färg och silikon från fönster, särskilt när dessa ämnen har torkat eller härdat på glasytan.

För att ta bort färg från fönster med konventionellt planglas, använd papper för att försiktigt torka bort färgstänket när det är färskt. Om färgen redan har torkat, rekommenderas användning av en trasa med lacknafta för att lösa upp och avlägsna färgen.

Vid torkad färg på fönsterglaset krävs en noggrannare process. Börja med en noggrann rengöring av fönstret för att eliminera smutspartiklar. Applicera rikligt med lödder och använd en fönsterskrapa för att avlägsna färgen. Därefter används ett nytt, vasst rakblad för att skrapa bort färgen i en enda riktning. Var försiktig för att undvika repor.

För att ta bort silikon från fönster, börja med att skära bort så mycket av silikonet som möjligt med en vass kniv eller hobbykniv. Applicera sedan en silikonavlägsnare eller ett lösningsmedel speciellt utformat för silikonborttagning. Låt det verka enligt anvisningarna och använd sedan en trasa eller svamp för att försiktigt skrubba bort det lösa silikonet. Slutligen, torka av ytan med en ren trasa för att avlägsna eventuella återstående rester.

För aktiva glas, som självrengörande eller belagda ytor, undvik rakblad och använd istället ett specifikt färgborttagningsmedel eller silikonavlägsnare. Applicera försiktigt på färg- eller silikonfläckarna och skydda de intilliggande målade delarna. Låt medlet verka och torka av med lacknafta eller T-röd.

Denna guide ger dig steg-för-steg-instruktioner för att ta bort färg och silikon från fönster, oavsett om det är nyligen spillt eller torkat. Var försiktig och metodisk för att behålla klarheten och skönheten i dina fönster.

Dan Skytt – Delägare

Dan Skytt är en av grundarna till bolaget HH Reptjänst AB. Han har över 20 års erfarenhet av fönsterputsning och är idag kvalitetsansvarig.

Martin L Skrev

”Kom på exakt utsatt tid, mycket trevlig man som var noggrann, inget spill eller annat att klaga på – hatten av!

Vi återkommer till våren igen!”

 

Katja B Skrev

”Lika nöjd med Höga höjder detta år som tidigare. Trevlig personal. Proffsigt utfört jobb. Rekommenderas.”

Can A Skrev

”Mycket bra service, lätt att komma i kontakt med, och noggranna med att höra av sig vid ev frågor, förseningar, etc.. Superbra tvätt!”

Tarja H

”Detta var första gången jag anlitade Höga Höjder men absolut inte den sista!
Resultatat blev mycket bra. Bästa fönsterputsfirman jag nånsin har anlitat.
Allt perfekt!”

Läs Fler Recensioner

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK

Högsta Kreditvärdighet