Fönsterputs Villa/Radhus

Fönsterputs av villor / radhus och andra byggnader från 700 kr per tillfälle. Vi har hög kapacitet och de verktyg som krävs för att även kunna putsa de svårare fönstren.

Fönsterputs Företag

Höga Höjder utför fönsterputs i många varianter till olika företag, såsom fönsterputs av kontorslokaler och återkommande fönsterputs av skyltfönster.
Ring oss på 08-410 470 14 för mer information.

Fönsterputs Lägenhet

Fönsterputs av lägenheter från 345 kr per tillfälle. Vi putsar även inglasade balkonger och takfönster. Utbildad personal som ni enkelt kommunicerar med.

Välkommen till Höga Höjder

Vi erbjuder företag och privatpersoner tjänster såsom fönsterputs, taktvätt, takskottning och fasadreparationer. Den gemensamma nämnaren för våra tjänster är att dom ofta utförs på hög höjd.

Vi startade vår resa 2008 då Christian Thorén och Dan skytt grundade vad som kom att bli aktiebolaget HH Reptjänst med det registrerade varumärket Höga Höjder. Den första tjänsten vi erbjöd vad fönsterputsning och vi såg snart att det fanns behov av fönsterputsare som kunde utföra arbeten där det behövdes specialistkunskaper inom höghöjdsarbete. Vi har sedan dess utvidgat vårt tjänsteutbud med tak och fasadarbeten.

 

Rope Access – Så arbetar vi

 

Vid svårare fönsterputsning, takarbeten och fasadarbeten använder vi oss av en arbetsmetod som kallas Rope Access. Arbetsmetoden har sitt ursprung i klättring och grottforskning där arbetspositionering är en stor del av arbetet. Tekniken började utvecklas i början av 80-talet och har en rad olika arbetsområden såsom fönsterputsning, arbeten på oljeplattformar och vindkraftverk samt vid arbeten på tak och fasad.

 

Fördelar med Rope Access

 

 

Vårt tjänsteutbud

 

Sedan starten 2008 har vi hjälpt både företag och privatpersoner med en rad olika tjänster, inte sällan sådana som kunden inte trodde var möjliga att utföra. Trots att vårt tjänsteutbud är inriktat på svåråtkomliga platser utför vi all form av till exempel fönsterputsning. Det spelar alltså ingen roll om du bor i en etta i centrala uppsala eller är ansvarig för underhållet av ett stort hotell i stockholms innerstad så kan vi erbjuda en kostnadseffektiv lösning med kvalité.

Jag heter Alexander och arbetar med ordermottagning och offerter på Höga Höjder.Jag hjälper gärna till med bokningar eller svarar på frågor angående våra tjänster.

Ni når mig på08-410 470 14

Jag heter Petra och arbetar med finans och ekonomi på Höga Höjder. Om du har frågor angående fakturor eller något annat om ekonomin på Höga Höjder vill jag svara på dina frågor.

Ni når mig på 08-410 470 14

Garanti och våra mål

Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder. Målet kan tyckas högt men med högt ställda mål kommer även krav på ständig förbättring och utveckling.

Vi är medvetna om att vår personal ibland begår misstag och glömmer saker. Vi garanterar dock snabba åtgärder och vi tror att med en prestigelös dialog kan vi göra samtliga kunder 100% nöjda. Vi är väl medvetna om att alla kunder har olika önskemål och uppfattningar och därför uppskattar vi era synpunkter och att ni återkopplar till oss så snart som möjligt om något inte uppfyller era krav och förväntningar.

Våra fönsterputsare

Christian - fönsterputsare på Höga höjder

Christian

Christian är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Dan - fönsterputsare på Höga höjder

Dan

Dan är delägare och har arbetat med fönsterputs i över 20 år.

Glenn - fönsterputsare på Höga höjder

Glenn

Glenn har arbetat hos oss sedan 2013.

Victor - fönsterputsare på Höga höjder

Victor

Victor har arbetat hos oss sedan 2017.

Sebastian - fönsterputsare på Höga höjder

Sebastian

Sebastian har arbetat hos oss sedan 2017.

Pasi - fönsterputsare på Höga höjder

Pasi

Pasi har arbetat hos oss sedan 2019.

Våra partners

Personal med ID-brickor

Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund

Certifierad Personal

Försäkrade upp till 10 MSEK