Archives

Kan ni använda våran stege?

Arbete på just stege är ett av de mest riskfyllda momenten för våra anställda. Av den anledningen använder vi oss enbart av våra egna stegar. Det är även en försäkringsfråga.

Kan man anlita er både som privatperson och företag?

Ja, vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi putsar årligen över tusen privata hem och hjälper även stora som små företag med allt från fönsterputs av stora hotell till skyltfönster och mindre lokaler.

Kan jag kommunicera med er personal på svenska?

Ja, all vår personal talar svenska för att ni som kund ska kunna kommunicera med våra fönsterputsare på ett enkelt sätt.

Har ni med er eget material?

Vi har med oss allt material vi behöver, såsom utrustning och rengöringsmedel. Behövs det stege eller andra redskap för att nå högre upp tar vi även med det om ni informerat oss om höga fönster vid beställningen.

Gör ni någon bakgrundskoll på er personal?

För våra kunders trygghet utför vi alltid en bakgrundskoll på all vår personal vid anställning. Många av våra kunder lämnar nycklar eller koder till fönsterputsaren på morgonen och går sedan till arbetet, för att återvända hem efter arbetsdagens slut till rena och fina fönster. Detta är något du kan vara helt trygg med hos Höga […]

Påverkar vädret fönsterputsningen?

Vi utför fönsterputs i Stockholm i alla väder, undantaget vid lägre temperatur än -20 grader. Har du frågor eller undrar något gällande vädrets påverkan på den fönsterputs vi levererar hos dig? Välkommen att ringa eller mejla oss.

Kan ni putsa fönster på hög höjd?

Detta är vår specialitet! Vi löser de allra flesta utmaningar när det kommer till fönster. Vi har specialutbildad personal genom rope access (C2 Vertical Safety) vilket innebär att vi kan hänga i rep och putsa. Utöver det har vi också möjlighet att använda oss av skylift om det skulle behövas.

Putsar ni fönster på helger?

Nej, vi putsar fönster på vardagar mellan 08-17.

Vad händer om jag inte blir nöjd med fönsterputsningen?

Vi strävar alltid att ha 100% nöjda kunder. Skulle du inte bli nöjd försöker vi rätta till det. Vi kommer tillbaka och ser till att du blir nöjd.

Kan jag göra rut-avdrag för fönsterputsning och hur går jag tillväga?

Det kan du absolut göra. Fönsterputs i privatbostad är en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner och är kopplat till ditt personnummer. Du behöver inte göra mer än att meddela oss att du önskar RUT så gör vi ansökan för dig. Vi tar hand om allt pappersarbete och du får ditt RUT-avdrag direkt på fakturan.