Archives

Gör ni någon bakgrundskoll på er personal?

För våra kunders trygghet utför vi alltid en bakgrundskoll på all vår personal vid anställning. Många av våra kunder lämnar nycklar eller koder till fönsterputsaren på morgonen och går sedan till arbetet, för att återvända hem efter arbetsdagens slut till rena och fina fönster. Detta är något du kan vara helt trygg med hos Höga […]

Påverkar vädret fönsterputsningen?

Vi utför fönsterputs i Stockholm i alla väder, undantaget vid lägre temperatur än -20 grader. Har du frågor eller undrar något gällande vädrets påverkan på den fönsterputs vi levererar hos dig? Välkommen att ringa eller mejla oss.

Kan ni putsa fönster på hög höjd?

Detta är vår specialitet! Vi löser de allra flesta utmaningar när det kommer till fönster. Vi har specialutbildad personal genom rope access (C2 Vertical Safety) vilket innebär att vi kan hänga i rep och putsa. Utöver det har vi också möjlighet att använda oss av skylift om det skulle behövas.

Putsar ni fönster på helger?

Nej, vi putsar fönster på vardagar mellan 08-17.

Vad händer om jag inte blir nöjd med fönsterputsningen?

Vi strävar alltid att ha 100% nöjda kunder. Skulle du inte bli nöjd försöker vi rätta till det. Vi kommer tillbaka och ser till att du blir nöjd.

Kan jag göra rut-avdrag för fönsterputsning och hur går jag tillväga?

Det kan du absolut göra. Fönsterputs i privatbostad är en RUT-avdragsberättigad tjänst för privatpersoner och är kopplat till ditt personnummer. Du behöver inte göra mer än att meddela oss att du önskar RUT så gör vi ansökan för dig. Vi tar hand om allt pappersarbete och du får ditt RUT-avdrag direkt på fakturan.

Tar ni bort kalk och kalkavlagringar på fönster?

De senaste åren har vi upptäckt att mängden kalkavlagringar ökat markant vid fönsterputs. Ofta ser resultatet bra ut när vi lämnar objektet och kunden är nöjd. Efter några timmar eller dagar framträder kalket igen och fönstren ser åter smutsiga ut. Tyvärr försvinner inte kalk av en vanlig fönsterputs – utan det krävs speciella rengöringsmedel och […]

När är det lämpligt att putsa fönster?

Det är en smaksak men vi putsar fönster året runt. Om det är kallt med låg temperatur kan det bli svårare för oss att garantera ett perfekt resultat.

Vad använder ni för rengöringsmedel när ni putsar fönster?

Vi använder oss av ADE Fönstersåpa som är Svanenmärkt.

Erbjuder ni abonnemang på fönsterputs?

Ja, vi erbjuder abonnemang på utvändig fönsterputs för villor, radhus eller lägenheter (markplan). Hör av dig för offert med fast pris. Vi erbjuder även företagare löpande fönsterputsning av skyltfönster.